torstai 28. tammikuuta 2016

167 - Neljäs tuomio

Kieltään puraissut karvatuomari ei pure sitä uudestaan kertoessaan meidän osuneen oikeaan jo neljättä kertaa putkeen. Lynkkausilmapiirillä on sellainen vaikutus. Nagito janoaa heti teloitusta pois alta, mutta Hajime ainakin haluaa kuulla, mitä mustuneella on sanottavanaan. Nagitosta puheet eivät muuta mitään, mutta hän antaa muiden tehdä mitä lystäävät.

[​IMG]
Achievement unlocked.

[​IMG]
Palan halusta kuulla Netherworldin osuuden kaikkeen.

Gundham ei näe hävinneenä tarvetta puheille, mutta kunniallisena (jos murhaaja voi lähtökohtaisesti olla kunniallinen) miehenä hän haluaisi korjata erään epäkohdan ennen kuin on liian myöhäistä. Hän raivosi jo oikeudenkäynnissä muiden olettaneen Nekomarun sammuneen vailla taistelua, mutta siinä he ovat väärässä. Gundham ja Nekomaru taistelivat… ja jälkimmäinen hävisi. Nekomaru ymmärsi heti vastustajansa kohdattuaan, mistä oli kyse, eikä paennut tai huutanut apua. Gundham kertoo kummankin osapuolen taistelleen kuolemaan saakka ja virnuilee, millainen sotku olisi seurannut, mikäli hän olisi sattunut kuolemaan. Silloinhan Nekomaru olisi teloitettavana murhaan johtaneen itsepuolustuksen vuoksi eli sama kaksikko kuolisi joka tapauksessa ellei Nekomaru olisi peitellyt jälkiään harvinaisen mallikkaasti. Ei itsepuolustus pelastanut Leoninkaan henkeä ajat sitten. Tosin nyt murhakipinä oli vain Gundhamilla.

[​IMG]
Vahingonilo on paras ilo.

[​IMG]
Esimerkiksi Demon’s Soulsissa on Cling Ring.

[​IMG]
Vain he ja yleisö kotikatsomossa.

[​IMG]
Onko muunkinlaisia taisteluita?

[​IMG]
Gundham teki jo tästä ihan riittävän mutkikasta.

Aika harvoin tarinassa on päästy todistamaan kunnon kaksintaisteluita, kun yleensä uhri on listitty takavasemmalta ilman vastarintaa. Takaumassa kuitenkin nähdään eeppisen kornia pullistelua murharetken ehdottomilta äijiltä. Nekomaru oli ihan fiiliksissä voimiensa tunnossa Gundhamin kehuskellessa vastapuolen reploja ja laukoessa hupsuja latteuksia itsekin. Tavallaan voisi sanoa, että Nekomaru koki arvoisensa lopun, vaikka Gundham huijasikin tuhon devoillaan. Toisaalta heidän tappelunsa olisi herättänyt taatusti koko huvitalon.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

Sonia ei millään käsitä, miksi he eivät lopettaneet mittelöään. Sonia ei olekaan Mies. Vaikka hamsterisoturi möläytti Nekomarun silkan olemassaolon ärsyttäneen häntä, hänellä oli muutakin mielessä, vaikka ei odotakaan muiden ymmärtävän toisulottuvaista arvomaailmaansa. Vääjäämättömään nälkäkuolemaan johtava huvitalojumitus oli Gundhamille liikaa ja raukkamaista. Hän näki muiden jättäytyvän elämänlangasta eli toisin sanoen luovuttavan, mutta hän pitää elämää tärkeänä eikä sitä pidä loukata.

[​IMG]
Ystävien kesken on tärkeää määrittää lauman alfauros.

[​IMG]
Gundham ei kierrä ovelta ovelle tuputtamassa uskomuksiaan.

[​IMG]
Varmaan kannattaa eutanasiaa.

[​IMG]
Joku ei odottanut.

[​IMG]
Mutta Gundhamilla oli hamsterinsa tukena.

Gundham kertoo eläineksperttinä faunakunnassa vallitsevasta kannibalismista, joka määrittää elämisen. Selviytymisen vuoksi tappamisessa ei ole mitään pahaa eikä hän aio häpäistä elämää vääristyneessä maailmassa, jossa luonnonlait eivät yhtäkkiä pädekään. Vaikka asiasta ei keskustella, uusin murha olisi aivan hyvin voinut johtua pidemmällä aikavälillä kannibalismista, kun Soniakin alkoi nähdä muut kävelevinä leivoksina.

[​IMG]
Jäänyt mieleen, kun Rockstarin Bully julkaistiin Euroopassa nimellä Canis Canem Edit.

[​IMG]
Kannibaalissa natustamassa toista kannibaalia ei ole mitään väärää.

[​IMG]
”I feel ready!!”

Onkin harvinaisen sopivaa, että juuri eläinten käyttäytymiseen erikoistunut Gundham lopetti tämän luonnottoman pelleilyn. Hän jättää mainitsematta ihmisten olevan eläimiä, koska se on tässä motiivissa rivien välistä luettavissa ja kuulostaisi sanottuna pelkästään tyhmältä. Vihainen Akane ei ymmärrä mustuneen murhaoikeutuksia, mutta Nagito arvelee taisteluun ryhtyneen Nekomarun ajatelleen samaa kuin Gundham, joka pitää vastustajaansa urheana. Gundham myöntää pettäneensä heidät, mutta ajatteli nälkäkuoleman olevan se huonompi vaihtoehto.

[​IMG]
Humanistit ovat ylimielisiä.

[​IMG]
Ihan muuten vaan sanoo.

[​IMG]
Gundham olisi voinut saada toisen harrypotter-arven mitaliksi kamppailusta.

[​IMG]
Parempi meidän muiden kannalta.

Chiakin udeltua Final Dead Roomin ruletista Gundham naurahtaa sen olleen lastenleikkiä, mikä osaltaan vahvistaa himopelaajan ajatukset. Kun mustunut myönsi melko helposti rötöksensä sen suuremmin sekoamatta, Hajimekin uskoo Gundhamin uhranneen itsensä muiden puolesta. Uhrautunut pitää tuota naurettavana ja itseään hirviönä horisten olevansa ihmiskunnan pelkäämä. Ei hän itseään uhraisi, vaikka Hajime tuumii äijän vain välttelevän totuutta, kun pitäähän merkillistä demonikulissia pitää yllä loppuun asti.

[​IMG]
Tuhon devat olivat uhrattavissa.

[​IMG]
Suuri sankari.

[​IMG]
Hitleriäkin kammottavampi.

[​IMG]
Paitsi kerran kuussa.

Loppu tulee pian, sillä Gundham Tanaka suorastaan vaatii sitä. Vain Sonia esittää itku kurkussa vastalauseita. Tuhoutuneen kuoleman maailman jääylilordi pyytää ylhäistä käyttäytymään arvollisemmin.

[​IMG]
Leijonien syötäväksi.

[​IMG]
Ei tällaista nähdä japanilaisissa draamasarjoissa.

[​IMG]
Sonian tulisi siemailla teetä aurinkovarjon alla.

[​IMG]
Antaa miehen puhua.

Gundham Tanaka… GUNDHAM TANAKA esittää viimeiset sanansa tälle ja useammalle luomakunnalle. Kuten hänessä, niissä ei ole mitään järkeä, mutta aina ei kaikessa pidä ollakaan.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
…..................



GUNDHAM TANAKA, ÄÄRIMMÄINEN KASVATTAJA, ON KUOLLUT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti