perjantai 26. helmikuuta 2016

178 - Viides oikeudenkäynti, osa 1

VIIDES OIKEUDENKÄYNTI

[​IMG]

Kun säännöt on säännöstelty, tuomarikarhu siirtää katseensa rakkaaseen siskokultaansa, joka ei tällä kertaa roikukaan köysimytyn ympäröimänä. Monomille on varattu oma jalusta keskusringin ulkopuolella, jossa hän pönöttää tuimasti eikä puhu saati pukahda.

[​IMG]
Karhu kielen vei?

Ärsyttäviin ärsykkeisiin rusakko ei reagoi, joten ursus major läimii häntä turpaan uudestaan ja uudestaan aiempien kurmotusmetodien kivuliaalla montaasilla. Mukiloitu virkasisko jatkaa möllötystään ja Sonia parkaisee pahoinpitelyä loppumaan.

[​IMG]
”Ah… Amaterasu. Origin of all that is good and mother to us all…”

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]
Joko riittää?!

[​IMG]
Tuollaista höykytystä ei anneta Novoselicissä edes sotarikollisille.

Ja Monokuma lopettaa, sillä tänne ei ole kokoonnuttu tappelemaan muuten kuin verbaalisesti. Häntäkin kutkuttaa, kuka on Nagiton taposta vastuussa, sillä onhan pelissä mahdollinen petturikin. Fuyuhiko yhdistää heti murhaajan petturiksi, joka olisi hiljentänyt lavertelijan lopullisesti. Kun Kazuichilla on muuta mielessä, Fuyuhiko arvaa hänet petturiksi. Monokuma hykertelee itsekseen, kun riitely alkaa näinkin varhaisessa vaiheessa.

[​IMG]
Tunnen itseni pommiuhan uhriksi.

[​IMG]
Joku ei pitänyt ponnahduslaudoista ja absoluuttisesta toivosta.

[​IMG]
Kazuichi on liian dorka petturiksi.

Hajimea vaivaa petturi ja murhaaja, joten heidät erotellaan toisistaan debatissa, jossa on heti kovat piipussa, kun debattimusiikiksi on valittu kolmesta eri variaatiosta se intensiivisin, joka soi yleensä oikeudenkäyntien viimeisissä debateissa. Koska kaikki lippaan totuusluodit liittyivät jotenkin rikospaikkaan, minulla vierähti tovi keksiä asioiden looginen yhteys näin kylmiltään heti alussa. Onneksi Kazuichi heittää liiankin heikon argumenttinsa tosi alussa, sillä keskustelu kierii loppuloopissa sivupoluille, joissa ilmenee hämäyksinä sekä oransseja että sinisiä fraaseja.

[​IMG]
Kas kun ei Monokuma Duct Tape.

[​IMG]
Nagito myös kidutti murhaajaa jutuillaan.

[​IMG]
Hajime juuri muisti dramaattisesti laskurissa olevan jäljellä kaksi vuorokautta.

Väki vänkäsi siis Nagiton kidutuksesta, koska petturi olisi varmasti halunnut kuulustella häntä, mutta Hajime ei usko jeesusteipin auttaneen suulla. Sen läpi olisi kuulunut vain epämääräistä muminaa.

[​IMG]
”Mmmh mHHHHHH MMMmmMM!!” ei ole tunnustus.

Siispä Kaz-

[​IMG]

[​IMG]

…uichi jatkaa. Hyvä on! Tulipa miekkamittelö nopeasti. Olin taas kerran hiukan ruosteessa, mitä uppiniskainen amisduunari ajoi takaa ulistessaan tyhmän Hajimen ajautuneen ansaan. Kazuichi inttää teipin olleen hämäystä, sillä murhaaja piti kuulustelun pimennossa. Hänestä teippi lätkäistiin suulle vasta Nagiton kuoltua, kun pommikätkö oli urkittu, mutta metsään mennään rytinällä.

Minäkin melkein menin, sillä en heti arvannut tämänkin minipelin käyttävän oikeana totuusluotina yhtä ja samaa teippiä ja tällä ripeällä tahdilla perässä pysyminen oli lievästi sanottuna haastavaa. Yritä nyt sitten matsin keskellä vaihtaa totuusluotia. Onneksi olen satsannut kyvyissä enimmäkseen välienselvittelyyn, jotta miekkani säilyi terävänä alusta loppuun. Kazuichin molotukset liukuivat armeliaasti suhteellisen levollisesti, mutta virhevaraa ei juuri ole. Käytännössä kaikki replat tuli halkoa poikki ja pinoon tai muuten tuli runtua. Exceedöinnin jälkeen toisessa erässä heikkoja argumentteja tuli peräkkäin peräti kolme, mutta vain keskimmäinen hyväksytään.

[​IMG]
Spear of Gungnir -miekan pitäisi olla peitsi.

[​IMG]
Onhan tuo nolostuttavaa.

[​IMG]
Kun Balamb Gardenista saa kenkää, silloin on ex-SeeD.

[​IMG]
Kazuichi oli itse kuulemassa.

[​IMG]
Se on muuten hyvä, että sukupuoleltaan neutraalista tuntemattomuudesta käytetään tässä yhteydessä ja noin muutenkin they-sanaa. Raippaa sukupuolineutraaleille ja ultranoloille uusiopronomineille kuten ze! Niiden käyttäjät varmasti syövät tsinuskia.

Nyt Kazuichin paranee hyväksyä, että Nagiton toivosta höpäjävä suu oli peitetty teipillä koko ajan. Tämän Chiakikin tietää eikä Kazuichi oikein tykkää, että minullakin on tyttöystävä. Sinulla on Sonia, joten iho umpeen. Pelihirmu muistuttaa Kazuichia teipistä, joka repäistiin rikospaikalla irti. Teipin alla ei ollut verta, jota oli kyllä roiskunut käsivarresta ihan riittävästi sen päälle ja kasvoille. Koska teippi oli suun kohdalta rypyssä, Nagito oli yrittänyt aukoa suutaan ja mitä ilmeisimmin huutaa keskellä kidutusta, mutta avunhuudot eivät kantautuneet juuri mihinkään.

[​IMG]
No enpä mitään.

[​IMG]
Taas joudun kökköhuoneeseen.

[​IMG]
Ja hänellä minuun, lälläslää.

[​IMG]
Eikä Nagito käyttänyt huulipunaa.

Fuyuhiko olettaa, että kaunainen murhaaja kidutti Nagitoa ihan muuten vain. Hän ei silti usko murhaajan kajahtaneen täysin, koska Nagito järjestettiin melkoisen mutkikkaaseen jamaan, jonka yhtenä elementtinä oli tietenkin varastopalo, jolla pyrittiin hävittämään todisteet murhapaikalta. Siinä olisikin tutkimista, jos Nagito olisi haihtunut savuna ilmaan.

[​IMG]
Kyllä yakuza hiljentämismetodit hallitsee.

[​IMG]
Ei tuo ihan teekutsuiltakaan näytä.

[​IMG]
”I HAVE THE SHINIEST MEAT BICYCLE!”

Sonia ei tajua, kuka olisi voinut olla tulipalosta vastuussa, sillä he kaikki olivat silloin yhdessä varaston luona. Itsestäänkö tulipalo syttyi, kun Akane avasi oven? Fuyuhiko ei usko tarkasti ajoitettuihin yhteensattumiin. Sonian mielestä sabotaasi oli vain järjestelykysymys. Kazuichi uskoo mihin tahansa, mitä prinsessa sievästä suustaan päästää.

[​IMG]
Mutta missä hitossa Sonia on?!

[​IMG]
Ei kukaan voi kuolla systemaattisesti tasatunnein. Se olisi todennäköisyydeltään melkein sama juttu kuin kaksi 69-vuotiasta kuuluisuutta kuolisi syöpään vajaan viikon sisällä! …OH WAIT.

[​IMG]
Vai että oikeusjututko toistaisivat itseään? Tai nämä jotkut kuvatekstit hehheh.

[​IMG]
Novoselicin ainoa Mensan jäsen.

[​IMG]
Sonia can do it.

Oikeilla jäljillä oleminen paljastuu debatissa, joka on taas vaihteeksi sellaista sorttia, jossa oppilaat paiskovat hurjan määrän toinen toistaan hullumpia teorioita tulipalon syttymissyystä ja vain yhtä tulee tukea välittämättä niinkään sytkäristä, vaikka sen kaatumistavoista keskustellaankin. Ratkaisu tuli tietysti ihan lopussa vastaan vieläpä prinsessalta itseltään, mutta totuusluoti oli jo alussa tiedossa. Eikä vain debatin alussa vaan jo spekuloidessani!

[​IMG]
Eivät mene enää kaupaksi edes paperipainoina.

[​IMG]
Musiikki kaatoi.

[​IMG]
Sitten olisi mennyt kaikki pieleen, jos ovi olisi avautunut ulospäin!

[​IMG]
Suostun puoleentoista ja neljännesvaltakuntaan.

Vasta debatin jälkeen Sonia intoutuu väärille jäljille, mutta ovesta hän oli oikeassa. Hajime muistuttaa muita kumoon rojahtaneista pahvikumista, joista suurin osa oli kaatunut johdonmukaisesti rivissä ovelta verholle… aivan kuten dominot. Dominoefektin lopussa odotti sytkäri, joka jotenkin leimahti käyntiin, ilmeisesti kaatuessaan. Varastoa havainnollistetaan hauskassa ilmakuvassa, joka ei jätä tapahtumia epäselviksi. Siitä huomasin myös pylväät, joihin Nagito oli sidottu.

[​IMG]
Ei ole enää Gundhamia metsästämässä noita. :/

[​IMG]
Tuo letkahan katkeaa tuossa yhdessä kohdassa!

[​IMG]
Akane on pelannut vain Kimbleä.

[​IMG]
Nagitolla on housut jalassa, tuo härski kuvio haaravälissä kuuluu vaatetukseen.

Koska kompuroivat pahvikarhut olisi heti huomattu, varasto oli siksi pilkkopimeä. Pahvidominoista olisi lähtenyt meteliä, joten ääni peitettiin… hoilauksella. Aivan niin, mp3-soittimesta pauhannut angstimessu ei ollut paikalla vain kohottamassa tunnelmaa. Akane arvelikin kuulleensa jotain musiikin lisäksi. Ihan hyvä yritys syylliseltä, mutta nämä jekut olivat vain hidasteita.

[​IMG]
Ihan selkeästi näkyvät tuossa.

[​IMG]
Koska soitin on pinkki, murhaajan on oltava tyttö. Ellei murhaajapoika ollut ironisella tuulella Rocketpunchin mp3-reissulla.

[​IMG]
Herkkää.

[​IMG]
Kukkaruukku putosi.

Chiakin mukaan tulipalomysteeristä puuttuu yhä jotain. Takaumassa nähdään oven kanssa tapellut Akane. Ovea tukki tietenkin pahvikuma, mutta ovi olisi ollut valtava ongelma suljetun huoneen mysteerin järjestäjällekin. …Sillä jos joku meistä olisi tuonut sytkärin ja mp3-soittimen, järjestänyt pahvikumat siistiin riviin ja, noh… murhannut Nagiton, miten murhaaja olisi päässyt ulos varastosta laukaisematta ketjureaktiota, kun sisäänkäyntejä on vain yksi?

[​IMG]
Olisi voinut jäädä avaamattakin.

[​IMG]
Minimaru tempaisisi sen saranoiltaan.

[​IMG]
No ei kai tuosta avaimenreiästä.

[​IMG]
Oikeudenkäynnin jälkeen voidaan käydä varkaissa.

Oppilaat hämmentyvät, sillä jos murhaaja oli joku heistä ja piileskeli koko ajan varastossa, kuka kumma on tästä kaikesta vastuussa? Kaikki muut olivat silloin tehtaan tuotantolaitoksella. Chiaki ei halua muiden ajattelevan turhan mutkikkaasti, sillä vain yksi henkilö on varastosta vastuussa.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
…..................

[​IMG]

Tekikö Nagito sittenkin itsemurhan?!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti