perjantai 26. helmikuuta 2016

183 - Viides tuomio

Monokumaa laiskottaa, kun hän ei edes viitsinyt vetäistä sitä tuttuakin tutumpaa teemmekö oikean valinnan vai kammottavan väärän -rimpsuaan äänestysvivutuksen kynnyksellä, mutta innostuu hän sentään mustuneen ilmoituksesta. Hänhän pääsee pian tappamaan! Ellei se jäänyt epäselväksi, Chiaki Nanami on mustunut petturityttö, Nagito Komaedan vahinkomurhaaja ja seuraava teloitettava.

[​IMG]
Kävisit kakalla.

Kun tuomio on virallistettu, pian yhdellä hupenevat selviytyjät eivät käsitä tämän olevan totta. Chiakin petturuuden lisäksi Nagiton järjetön mäihäkin osui oikeaan, kunnon kohtalon ivaa. Chiakin onnitteluyritys menee useimmilta ohi, kun aihetta juhlintaan ei ole. Aihetta kysymyksille sen sijaan on. Chiakihan kuitenkin on petturi, joka tietänee hävyttömän paljon tästä salaperäisestä organisaatiosta, joka on ollut kaikkien huulilla. …Organisaatiosta, joka lopetti maailman.

[​IMG]
Nyt voin varmaan kertoa, että äänestin itseäni.

[​IMG]
Ihan hieno temppu kyllä, en itse osaisi.

[​IMG]
Jippii jahuu jiihaa hip hip hurraa.

[​IMG]
Joku voisi puhaltaa kynttilän kakusta.

[​IMG]
Future Foundation on pikemminkin osa Chiakia.

Pelaaja kertoo harmissaan, ettei voinut millään kertoa todellista henkilöllisyyttään aiemmin, koska hän ei voi pettää Future Foundationia. Tytön omituiset puheet olemassaolosta antavat ymmärtää, että hänet on luotu tätä kaksoisroolia varten. Hän vain naurahtaa Hajimen huomautettua salaisuuden tulleen nyt julki. Chiakia ei näytä kurja kohtalo kaduttavan, ja se on hyvä se. Hän on ylpeä siitä, että on saanut suojella kaikkia.

[​IMG]
Chiaki ei olekaan neitsyt yhyy voih buu!

[​IMG]
Tästä löytynee hassuja Epic Fail -videokompilaatioesimerkkejä.

[​IMG]
Eli lakkaat olemasta petettyäsi järjestön?

[​IMG]
Kaikki muut voisivat jakaa nyt kiltisti salaisuutensa.

Kazuichi aavistaa, ettei FF-kysymyksiimme (ei, Rinoa ei ole Ultimecia, jotain rajaa nyt!) anneta kelvollisia vastauksia. Siinä hän on täysin oikeassa ja Chiaki voi vain pahoitella tuppisuisuuttaan. Sonia ei lähde syyttelemään yhteistä ystävää mistään. Nagitoako tässä syyttäisi? Kaiken pahan alku ja juuri vaikuttaisi suunnitelleen oikeudenkäynnin päättyvän petturin paljastumiseen ja juuri näin tässä kävikin. Fuyuhikolle tuo ei käy järkeen, sillä hehän kuitenkin lähes hävisivät. Chiakin ei olisi tarvinnut paljastaa itseään eikä Nagito edes tiennyt, mitä petturi tekisi vai tekisikö mitään. Jos Chiaki olisi pitänyt suunsa supussa, äänestys olisi valahtanut reisille ellei sattuma olisi heittänyt hänelle äänienemmistöä. Kaikki paitsi petturi-Chiaki olisivat kuolleet.

[​IMG]
Voiko tähän jättää vastaamatta?

[​IMG]
Eikö edes sormea saa heristää?

[​IMG]
Maailman tulevaisuus tuhannen vuoden päähän menee Nagiton suunnitelmien mukaisesti.

Monokumalla on harvinaisen hauskaa, sillä Nagito ei ollut puhunut mitään petturin tappamisesta, vain paljastamisesta. Karhu on niin pahuksen onnellinen, kun he pilasivat Nagiton hyvin, hyvin häijyn juonen. Ai mitä, Nagitoko olikin salaa kaikkien puolella toivon puolesta? Hah hah. Ellei Monokuma valehtele, hän väittää, että Nagito aikoi oikeasti teloituttaa kaikki paitsi petturin. Tyrmistynyttä hiljaisuutta ei tule, vain tyrmistynyttä ihmettelyä Nagiton hulluudesta. En enää ihmettelisi, mitä Nagitolla oli mielessä jos ylipäätään yhtään mitään, kahjo mikä kahjo. Chiaki uskoo, ettei itsensä lävistänyt, multiviiltänyt ja myrkytyttänyt antisankarimme olisi välttämättä radikalisoitunut näin pahasti toisenlaisissa olosuhteissa. Mutta mistä sitä tietää, mitä Nagitolla oli mielessä? Kuka hitto hän edes on?!

[​IMG]
Olisihan se vaivalloista hänen jamassaan.

[​IMG]
En ole koskaan ollut mistään näin ylpeä.

[​IMG]
Twisted firestarter.

[​IMG]
Korkeintaan särkenyt satunnaisen ikkunan, kaatanut roskiksen ja rustannut poliittisesti latautuneen yleisönosastokirjoituksen.

Monomi ihastelee Chiakin kultaista sydäntä, joka löytää jopa Nagiton kaltaisesta lietteestä jotain positiivista. Tyttö uskoo sen periytyneen suvussa enkä voinut millään olla ajattelematta tällaisten kertomusten pientä maailmaa. Jos oletetaan, että Trigger Happy Havocin ja Goodbye Despairin välillä on vierähtänyt tovi ja jos Hope’s Peakin selviytyjät muodostivat Future Foundationin paremman tulevaisuuden puolesta, Chiakin isä ja isoveli voisivat mielenvikaisessa teoriassa olla ykkösosan hahmoja. Minulla ei ole aavistustakaan, kuinka kauan pelien välillä on kulunut aikaa, koska siitä ei ole ollut puhetta. Vanhat hahmot voisivat aivan hyvin olla keski-ikäisiä! En kuitenkaan millään tajua, miten Chiakilla ja Monomilla olisi yhteinen suku. Monokumakin saa kutkuttavasta sukurutsauksesta tarpeekseen.

[​IMG]
Odotas kun näet hänet nettimatseissa.

[​IMG]
Höhö Chiakin isä on tuupannut jänistä.

[​IMG]
En edelleenkään tiedä, mikä tämä Teruteru oikein on.

Pupu rohkaistuu Chiakin positiivisesta asenteesta niin hurjasti, ettei Monokuma ehdi edes naurahtaa ihmeissään ennen kuin sisko takertuu veljeensä ja räjäyttää heidät molemmat. Jäljelle jää kytevä kraatteri, kaksi onnetonta pörröklönttiä ja kuusi hämmästynyttä oppilasta.

[​IMG]
INFINITY UNLIMITED FLAME.

[​IMG]
Monomi on ekstremisti.

[​IMG]
No oliko tämä nyt kivasti tehty?

[​IMG]
Monomille ei ruveta.

[​IMG]

[​IMG]
Himputti.

[​IMG]
No niin &%”¤$ tuli.

Ei tuomari tietenkään kuolleena pysy. Eikä liioin Monomikaan, joka räjäyttää parivaljakon uudestaan.

[​IMG]
Round two!

[​IMG]
Fight!

[​IMG]
RABBITALITY!

Kolmas Monokuma vapisee jo kauhusta kolmannen Monomin uhotessa suojelevansa oppilaita henkensäkin uhalla. Hän vaatii kaikkia Monokumia tulemaan kerralla, jotta hän voi tuhota ne kaikki. Siinä riittääkin tekemistä muutamaksi päiväksi, kun otso ynnäilee virkakarhujensa lukumäärää.

[​IMG]
Ja Monokuma kun näki niin paljon vaivaa oikeussaliin.

[​IMG]
Eivät Vitan tehot riitä tuollaiseen.

Monokumia on jäljellä vain muutama… 10⁶⁰.

[​IMG]
Eli 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000.

[​IMG]
Kun googolia lyötiin pleksiin.

Pupu ärisee arasti mokomalle pilailulle, mutta karhu on tosissaan. Se tehdas on siellä viidennellä saarella ihan tarkoituksella. Ei se hihnalla loputonta sykliään pyörivä pehmokumakoneisto siellä turhaan puksuta, sillä kunhan pehmoleluille antaa persoonan, ne muuttuvat oikeiksi Monokumiksi. Mitä hittoa, niidenhän piti olla robotteja!

[​IMG]
Who dares, multiplies.

[​IMG]
Ei tuohon mahdu edes kvadriljoonaa.

[​IMG]
Rumia olivat.

[​IMG]
Tämä on vissiin mikrosiru?

Se aito ja alkuperäinen Monokuma vain nauraa, kun Hajime väittää tätä taikuuttakin mahdottomammaksi. Monomi äimistelee veljensä saavuttamia mahtavia voimia ja Kazuichi on totaalisen kujalla magiteknologian kehityksestä, mutta Monokuma ei piittaa, miksi sitä kutsuu. Terminologialla ei ole niin merkitystä, kun hänen kuma-armeijansa on aivan naurettavan massiivinen. Antaa Monomin tulla ja räjäyttää itsensä. Jabberwock Islandin ja uuden maailman kiistattomana ylivaltiaana irvaileva karhu tietää, että Monomeja on jäljellä vain kymmenen.

[​IMG]
On 60 jo melko korkea potenssi.

[​IMG]
Monokuma kutsuloihtii kohta Bahamutin.

[​IMG]
Noiden kuvasta välittymätön aaltoilu se tässä huimaa.

[​IMG]
Ne siellä Monomin mökin henkarissa!

[​IMG]
Lesotuksen raja-arvot paukkuvat.

Monomi sopertaa kiukkuisena, ettei aio luovuttaa, mutta Chiaki rauhoittelee hänet lämpimästi järkiinsä. Heidän kannattaisi vain uskoa muihin, jotka jatkavat tästä eteenpäin. Kunhan he ensin tajuavat, mitä hittoa täällä taas tapahtuu. Sonia ymmärtää sen verran, että Future Foundation vastustaa Monokumaa. Tämä tarkoittaisi sitä, että kuvioissa on mukana myös jonkinlainen toinen järjestö, joka on Monokuman takana.

[​IMG]
Kymmenisen yritystä, make ’em count.

[​IMG]
Nyt jaksan huomiseen, ehkä keskipäivään saakka.

[​IMG]
Danganronpa 2: Goodbye Despairin viidennen luvun loppupuoli.

[​IMG]
Monokuma uskoo vain nykyhetkeen.

[​IMG]
Past Foundationissa saa työsuhdeauton.

Spekulointi ja muu joutava kuppaus ei vimmaista tuomaria kiinnosta, sillä illan kohokohta lähestyy… epätoivoa tihkuva teloitus. Sitä edes Hajimen änkytykset eivät hidasta eikä Chiakikaan voi paljastaa enempää Future Foundationista. Tai enempää on liioittelua, sillä eihän tässä ole mitään paljastunut! Varsinaista kiusoittelua!

[​IMG]
Jos nyt jätettäisiin viidennen luvun kunniaksi väliin?

[​IMG]
Sangen syvällistä.

[​IMG]
Sano edes, että halaat tuonpuoleisessa.

Kiusoittelu jatkuu, sillä tänään on vuorossa tuplateloitus. Jänissiskokin saa kyytiä, sillä karhu ei kaipaa enää tympeää uhoa vähemmiltään. Monomi on jo tuhottu virallisesti kerran, mutta nyt pehmopupuparkojakin on rajatusti eivätkä säännöt päde opettajan kuritukseen. Nyt Monokuma muistaa myös olevansa ainoa lapsi, joten se siitäkin farssista.

[​IMG]
Ikioma Ride to Hell: Retribution!

[​IMG]
Tänään tarjoillaan jänispaistia.

On jälleen jäähyväisten aika, kenties viimeistä kertaa. Nyt ne ovat erityisen lämminhenkisiä ja Monomilla on kerrankin järkevää sanottavaa.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
…..................  



CHIAKI NANAMI, ÄÄRIMMÄINEN PELAAJA, JA USAMI/MONOMI (X10), ÄÄRIMMÄINEN JÄNIS, OVAT KUOLLEET. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti