perjantai 18. syyskuuta 2015

134 - Toinen tuomio

[​IMG]
Eikä voi edes kanavaa vaihtaa.

MAINOS

NISA Europella on erikoistarjous (lue: vakiohinta) vain juuri sinulle! Aivan, juuri sinulle siellä! NISA Europen nettisivuilta on eksklusiivisesti saatavilla Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girlsin Limited Edition! Hanki omasi pian, sillä varastossa erikoisversiota on jäljellä 11-25 % eikä tällä puolueettomalla mainosyrityksellä ole aavistustakaan, mitä luvut käytännössä tarkoittavat! Hintaakin on (vain) £59,99 eli mitä enää odotat?!?!1

Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls -pelin lisäksi mahtava, ainutlaatuinen paketti sisältää:

- mahtavan, ainutlaatuisen paketin!
- mahtavan, ainutlaatuisen taidekirjan!
- mahtavan, ainutlaatuisen soundtrackin!
- mahtavan, ainutlaatuisen kravatin!
- mahtavan, ainutlaatuisen Warriors of Hope -metallipinssin!
- mahtavan, ainutlaatuisen Kurokuma-metallihommelin!
- mahtavan, ainutlaatuisen silmälapun!
- eikä mitään muuta mahtavaa, ainutlaatuista!

[​IMG]

Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls LE – sen Teddiekin ostaisi! *puhallettava Teddie ei sisälly hintaan

[​IMG]

/MAINOS

miksi kirjoitin tämän ja otin kuvia mitä teen elämälläni

***

Hajimen epäröinti vain pahentaa piinaavaa jännitystä, kun Monokuma jättääkin heti kertomatta, kuka päästi Mahirun päiviltä. Tuomari teki tuon tahallaan, jotta tämä ei lopu koskaan. Kazuichi tietää Pekon olevan syyllinen, sillä oikeuden jälkeen työkaluhokemaan jumahtanut tyttö on ihan selvästi ihminen eikä väline. Peko älähtää heidän olevan tyystin kujalla, sillä hän ei mitään muuta olekaan kuin työkalu. Sellaisia ihmisiä kun on olemassa.

[​IMG]
…?!

[​IMG]
Katson kieroon.

[​IMG]
Haluatko nähdä työkalun kjeh kjeh.

Sentään orjuussivuraiteille ja köyhien riistämiseen bangladeshlaisissa laivanpurkuyrityksissä – kelatkaa, se katsoo televisiota täällä joka päivä (no en juuri koskaan nykyään) – ei lähdetä, mutta kun Chiaki tahtoo selvennystä apaattisiin selityksiin rikostoverilta, Fuyuhiko myöntää, että hän ja Peko varttuivat yhdessä. Se ei ollut mitenkään tavallista ystävyyttä tai varsinaisesti edes ystävyyttä, sillä kuten Peko jatkaa, hän jäi synnyttyään orvoksi ja Kuzuryu-klaani otti hänet suojatikseen. Peko sai syyn elää nuoriherransa omaisuutena, Fuyuhikon palkkamurhaajana pitämässä hänet hengissä vaarallisen järjestäytyneen rikollisuuden keskellä ja noudattamassa käskyjä työkaluna loppuun asti.

[​IMG]
Ja etsi ja tappoi vanhemmat.

[​IMG]
Kovin hiuksinen (hiuksekas? hiuksellinen?) Hitmaniksi.

[​IMG]
Jos nuoriherra haluaa jalkahierontaa, Pekon täytyy sitä antaa.

Sonian kysymys saa tylyn vastauksen, sillä saarella vietetty yhteiselo ei merkitse Pekolle mitään. Hän vain noudatti käskyjä, kun nuoriherra vaati häntä olemaan yksi heistä vailla yakuzassa vallitsevaa hierarkiaa. Vaikka ammattisuhteesta sinne tänne olikin ripoteltu vihjeitä (kuten kuinka Peko aina informoi muita Fuyuhikon vänkyröinnistä olla tulematta aamiaiselle!), jotka paljastunevat toisella läpäisykerralla sitten joskus, todellinen Peko ei paljastunut. Hän on muutenkin pyrkinyt salaamaan heidän suhteensa, koska nuoriherra ei liiemmin perusta hopealautasella saamastaan rajattomasta vallasta Pekon kaltaisine työkaluineen. Työkalu tappaa, kun nuoriherra vaatii.

[​IMG]
Jotain?

[​IMG]
Melkein arvasin oikein.

[​IMG]
Aina voitte elää salasuhteessa.

[​IMG]
Nikkei-veitsisarja kiehtoi enemmän.

Ja juuri näin tässä sattui käymään. Mahiru kuoli, koska nuoriherra vaati. Fuyuhiko kertoo menneensä lukkoon nähtyään Murder Casen palkintokuvat kuolleesta siskostaan, jonka piti olla elossa. Hän kun ei muistanut mitään tuollaista tapahtuneen. Fuyuhiko todellakin lähetti palkinnon Mahirulle ja halusi siten puhua epäsuorasti hänelle, mutta vastakaikua ei tullut ja välttely alkoi. Mikan sinänsä ymmärtää, kun kukaan heistä ei tiennyt mitään tuollaista tapahtuneen ja asian hyväksyminen puhuvan robottikarhun luomasta pelikokemuksesta oli muutenkin hankalaa.

[​IMG]
Enpä kuule tiiä.

[​IMG]
Fuyuhiko huusi HEY DUMBASS ja Mahiru käveli pois.

[​IMG]
Tämän vuoksi deittiä odotellessa kannattaa lähettää oma-aloitteisesti viestejä, jos ei rouva suvaitse lähettää niitä itse.

[​IMG]
Eikä nyt viitata Tragediaan, vaikka tämä sellainen pienen alkukirjaimen versio onkin.

Ibuki muistaa puhuneensa Mahirulle aamulla aivan kuten hän terminaalissa väitti. Takaumassa surullisella Mahirulla oli muita suunnitelmia Sonian rantabileiden sijasta eikä Ibuki ole niin trolli hahmo etteikö olisi huomannut jonkin olevan vialla. Mahiru pyysi häntä kertomaan muille voivansa huonosti ja halusi vain kaikkien parasta.

[​IMG]
Nyt ainakin olemme mukana heh.

[​IMG]
Menette sitten sille toiselle rannalle.

[​IMG]
Paitsi sinulle. Ja meille kaikille.

Lopulta vain Hiyoko tuli Mahirun luokse, koska Fuyuhiko eikä suinkaan Peko kirjoitti tytöille ne huijauskirjeet sangen oivallisena mahdollisuutena saattaa Hiyoko liemeen. Fuyuhiko ei liiemmin retostele källistään, sillä hän nyt sattuu elämään vähän eri maailmassa kuin muut ja jonkun piti maksaa siskon murhasta. Ansa oli viritetty ja Fuyuhiko halusi murhan vastaavan tappotavallaan videopeliä. Se olisi sovelias kosto kaikesta, vaikka hän jäisikin kiinni.

[​IMG]
Hiyokolla taisi olla kimono löysällä.

[​IMG]
Kunhan kertoo, että siellä on kuvattavaa.

[​IMG]
Aye aye, cap’n.

[​IMG]
Monokuman suunnitelmana on kohta teloitus.

[​IMG]
Jaa että kenen pumppu pettää ensin tanssilavalla?

Kun Hiyoko oli huumattu vaatehuoneeseen ja Mahiru saapui rantataloon ajallaan, Fuyuhiko oli odottamassa kihisten kiukusta ja epäuskosta tietämättä vieläkään, oliko Murder Case totta. Mahiru kuulusteli suorasukaiseen tyyliinsä, oliko Fuyuhiko vastuussa Tyttö E:n murhasta. Kysymyksen väistely sai Mahirun raivoamaan ja Fuyuhikon partaan yli. Nyt yakuza pitää itseään pelkurina, kun ei heti uskaltanutkaan panna paikan päällä murhaksi, mutta Mahirun valitus oli liikaa. Tuolin alle jemmattu pesismaila sai kyytiä ja Peko jatkoi siitä, koska nuoriherra käski.

[​IMG]
Sormet korviin.

[​IMG]
Mahirun haamu vainoaa näillä sanoilla tästä eteenpäin.

[​IMG]
Rocketpunch tulisi sulkea, kun sieltä saa murhavälineitä.

[​IMG]
Nythän tämä vasta alkaa.

Ibuki ei tajua mitään ja vielä vähemmän työkaluista horisevasta Pekosta, mutta Monokuma hyödyntää tilaisuuden opettaen ihmisten olevan erilaisia. Ei toisia voi ymmärtää. Voi vain teeskennellä ymmärtävänsä. Chiaki puuskahtaa irvailevan otson vaiti ja irvaileva otso tekee työtä käskettyä.

[​IMG]
Karhut ovat identtisiä.

Peko puhuu muustakin kuin heppoisesta työkalufilosofiastaan kertomalla, mitä sitten tapahtui. Rikospaikka tuli sotkea eikä hänkään aikonut jäädä heti kiinni. Koko Sparkling Justice -sivujuoni tuotiin mukaan, jotta muut äänestäisivät sukkelammin. Ja hehän äänestivät, vieläpä väärin. Kysytäänpä vaikka Monokumalta! Kyllähän tuomari tuumii, että Fuyuhikon syyllisyys kuulostaa loogiselta, mutta Kazuichin ölinä hidastaa lopullista tuomiota.

[​IMG]
Sarjamurhaajista koituu vain ikävyyksiä.

[​IMG]
Nappisuoritus.

[​IMG]
Kävitkö kaikki kulmat läpi?

Nagitollakin on asiaa. Se asia liittyy toivoon, koska hän nyt on semmoinen. Äärimmäinen mikälieurpo luonnehtii Fuyuhikoa Pekon toivoksi, sillä ei kai miekkailija muuten olisi murhannut Mahirua ja pikapuoliin kaikkia muita ja itseään, jotta nuoriherra eläisi. Pekon mutistua työkaluista Nagito kysyy yakuzalta, pitääkö hän Pekoa työkalunaan ja ennen kaikkea toivonaan. En koskaan totu Nagiton maanisen kihisevään nauruun ja lasittuneisiin pullonpohjaiiriksiin. Koska Nagito ei saa tuhahdusta kummempaa vastausta ja Pekolta panikointia, hän arvelee Pekon suojelevan isäntäänsä omasta tahdostaan.

[​IMG]
Et nyt tunge viisasteluasi joka paikkaan.

[​IMG]
…työkalu? (Nagito täydentää juurikin näin)

[​IMG]
Oletko sinä hullu omasta tahdostasi?

[​IMG]
Iskikö arkaan paikkaan?

Chiakistakin tässä on jotain mätää, sillä parhaillaan Fuyuhiko on epäluonteenomaisesti täysin lukossa ja Pekokin vähän mitä sattuu. Käskettiinkö Pekoa rantatalossa yhtään mihinkään? Fuyuhiko vain änkyttää, kun muut pyytävät häntä puhumaan. Peko pyytää häntä kertomaan noudatetuista käskyistä. Hajime muistaa tylyn keskustelun raflassa silloin alkuluvussa, kun yakuza oli tullut mässyttämään yksin hampparia. Fuyuhiko tilitti, ettei muiden kanssa kannata olla missään tekemisissä ja virnuili vielä kykenevänsä tappamaan, jotta Hajime varmasti jättäisi hänet rauhaan.

[​IMG]
Monokumaa kuuntelemalla kuolemme joka tapauksessa.

[​IMG]
Salasuhde ei olisi enää tässä vaiheessa kummoinen totuus.

[​IMG]
Nyt varmasti rasittaa.

Nyt Hajime arvelee, ettei pikkukovis oikeasti ajattele noin. Miksi muutenkaan hän nyt empisi? Kova tyyppi tapattaisi kaikki ja purjehtisi vapauteen. Peko haluaa yhä kallistua käskyjen puoleen ja Nagito pukee sanoiksi Fuyuhikon vaihtoehdot, jotka määrittävät murharetken tulevaisuuden. Kumpikin vaihtoehto johtaa Pekon menetykseen. Joko Fuyuhiko väittää olevansa tappaja ja tapattaa kaikki – myös Pekon – paetakseen tai tapattaa uskollisen työkalunsa taistellakseen muiden rinnalla epätoivoa vastaan. No, miten on?

[​IMG]
Hiukan pälli olet silti.

[​IMG]
Mihin Kuzuryu-klaani piilotti Jimmy Hoffan ruumiin?

[​IMG]
Will you make the right choice…

[​IMG]
…or the dreadfully wrong one?!

Rantatalon takaumassa välittömästi Mahirun kuoleman jälkeen nähdään, mitä oikeasti tapahtui. On Fuyuhikosta kiinni, paljastaako hän sitä muille. Oikeasti nuoriherra ei myhäillyt hyväksyvästi työkalun spontaanille murhatyölle, sillä Pekohan tasan tarkkaan tiesi, mitä kiinni jäädessä kävisi. Niin hän tiesikin ja teki mitä teki, jotta sellaista ei kävisi nuoriherralle. Fuyuhiko muistutti heidän olevan saarella samalla viivalla ja käski Pekon paeta. Työkalu ei voinut noudattaa käskyään aivan kuin Asimovin pykälistä nipottava robotti, sillä hän tarvitsi omistajan, jota suojella. Fuyuhiko raivosi Pekoa unohtamaan koko kulissin, mutta tyttö ei aikonut paeta. Hänellä oli suunnitelma, jolla saada nuoriherra hengissä kotiin kunhan tämä ensin pakenisi murhapaikalta siitä ovesta, joka tukittaisiin pikapuoliin ruumiilla. Kuzuryu-klaanin edustaja kehotti miekkakättään unohtamaan koko klaanin ja pakenemaan. …Tässä sitä nyt ollaan.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

Fuyuhiko pyytää Pekolta anteeksi, sillä hän vain häpeäisi itseään, jos myöntäisi elämänsä olevan mahdotonta ilman uskollista naissoturiaan. Sehän tarkoittaisi sitä, että Peko olisi pelkkä työkalu. Asiasta on ollut vissiin ennenkin puhetta.

[​IMG]
Etpä ole enää pelkuri.

[​IMG]
Äskeinen ei ollut sarkasmia. (eikä tämä)

Monokuma on pettynyt, kun ei totuus niin karmea ollutkaan. Peko oli sittenkin vain ihminen, joka sotkeutui toisten asioihin. Nagito tietää mestarikarhun tienneen valvontaverkostonsa avulla tästä koko ajan ja pitäneen varmasti hauskaa toisten kohtaloilla. Monokuma ainakin myöntää tämän olleen kiintoisaa seurattavaa ja oikeudenkäyntienkin mittapuulla uniikkia. Siitä tosin ei pääse mihinkään, että Peko Pekoyama on tällä kertaa mustunut ja Fuyuhiko saa elää jatkossa ilman häntä.

[​IMG]
And I would have gotten away with it too, if it weren’t for you meddling kids!

[​IMG]
Varmasti hauskaa katsoa 24/7 Jabberwock Islandin satoja kamerafeedejä.

[​IMG]
Palkinnoksi tästä saa kuoleman.

[​IMG]
Peli ei päätykään tähän lukuun.

Fuyuhikon pyydellessä hämillään anteeksi vaitonainen murhaaja tokaisee jokseenkin levollisesti arvelleensa, että näin tässä lopulta kävisikin, sillä nuoriherra on pohjimmiltaan hyväsydäminen. He ovat eläneet yhdessä riittävän pitkään, jotta työkalukin näkee sen todellisen Fuyuhikon epämiellyttävän töykeän ulkokuoren läpi. Peko halusi isäntänsä pakenevan ja on harmissaan, kun ei voi enää suojella häntä. Tämä yllättävän kypsä draama ei jää aivan kahdenkeskiseksi, sillä Peko ymmärtää sotkeneensa kaikki muut siihen ja pyytää anteeksi toivoen heidän antavan nuoriherrallekin anteeksi. Yritän kovasti unohtaa Fuyuhikon tavoitelleen Mahirun henkeä. Monokumasta Pekon nöyrä asenne tulevaa teloitusta kohtaan on päheää, mutta lopussa ylpeimmätkin murtuvat.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

Yhden karhun teloituskomppanian käynnistellessä kaavamaisia teloitusfraasejaan Peko ja Fuyuhiko selvittävät välinsä ennen kuin on auttamattoman myöhäistä. Kehtaan myöntää, että kyllähän tämän seurailu herkisti tai sitten olin vain sopivassa mielentilassa. Fuyuhikon pyytäessä Pekoa unohtamaan nuoriherroittelun Peko pyytää Fuyuhikoa muistamaan erään työkalun. Fuyuhiko takeltelee, ettei koskaan tarvinnut miekkaa, kilpeä tai työkalua. Hän tarvitsi vain Pekon koko tämän ajan.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

Lopussa kaikki murtuvat.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
….................. 



PEKO PEKOYAMA, ÄÄRIMMÄINEN MIEKKAILIJATAR (JA TYÖKALU), ON KUOLLUT.











…..................
….............
….........
….......
….....
…....
…...
…..
….

..
.

FUYUHIKO KUZURYU, ÄÄRIMMÄINEN YAKUZA (JA NUORIHERRA), ON KUOLLUT.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti