maanantai 7. maaliskuuta 2016

187 - Luku 0

[​IMG]

???:n maailma ei niinkään huoju vaan tärisee sen verran epäsäännöllisesti, että seisomiseenkin tulee keskittyä ja taustanarinaan tottua. Hän ei nurise, sillä tuntematon lähitulevaisuus kiehtoo liikaa. Toki tylsyys iskee väistämättä jossain vaiheessa, mutta hän osaa lahjakkaana erottaa säännöllisyydet epäsäännöllisyyksistä.

[​IMG]
Ei pidä olla sisätiloissa maanjäristyksen keskellä.

[​IMG]
Tarina peilaa fiiliksiäni varsin mallikkaasti.

[​IMG]
The purpose of this record is to train you in the art of relaxing both your mind and your body. Use it regularly.

Samassa ankeassa hytissä istuskeleva ja häntä toljottava Nagito taitaa olla sellainen epäsäännöllisyys, jonka tehtävänä on nyt häiritä häntä kysymyksillä. ???:lle valkenee Nagiton huvitukseksi, että he taitavat olla parhaillaan laivassa. Huomionkipeä matkakumppani tarvitsee näköjään juttuseuraa. ??? suhtautuu häneen lähinnä inhoten, sillä miellyttävä ulkokuori ei peitä hyypiöstä erittyvää eltaantunutta vastenmielisyyttä.

[​IMG]
Pidän enemmän katamaraaneista.

[​IMG]
Luulin urheiluautoksi.

[​IMG]
Olet vain ääni mielessäni.

[​IMG]
Nagito on sontinut housuihinsa.

Nagito esittelee itsensä ja pitää itseään onnekkaana, kun hänelle kerrankin puhutaan ja vieläpä samassa tilassa. ??? tunnistaa kyllä tuurin, sillä hänelläkin on kyseenalainen kunnia olla onnekas. Onhan se pirun tylsää. Nagito innostuu uudesta ystävästä tosissaan ja arvaa hänet Hope’s Peakin oppilaaksi eli yhdeksi heistä, vaikka he tapaavatkin nyt ensi kertaa. ??? ei kerro kuka on eikä miksi on täällä. Sellainen olisi tylsää.

[​IMG]
Lottovoitto lähinnä ikävystyttää.

[​IMG]
Sen kun tietäisi.

???:lla ei ole niinkään mitään Nagitoa vastaan. Sen sijaan tämä maailma korpeaa häntä rutosti tylsine lahjattomine ihmisineen, jotka sortavat yhdessä parempiaan tasatakseen tilit ja saivat siinä sivussa maailman pysähtymään. Tylsää tämäkin. Nagitokin tietää lahjattomien enemmistön jyräävän ja arvelee ???:n joutuneen siksi laivareissulle. Triplakyssärillä ei ole tuosta mitään sanottavaa, mutta tympääntynyttä vihaa maailmaa kohtaan riittää. Hänelle on opetettu jotain valinnasta, millä ilmiselvästi viitataan luonnonvalintaan. Synkkää ja nihilististä sen olla pitää.

[​IMG]
Eivät edes hauskaa pidä.

[​IMG]
”I, for one, welcome our new insect overlords.”

[​IMG]
Äärimmäiselle lukkosepälle tarvetta.

[​IMG]
Nagito uskoo diktatuuriin.

[​IMG]
Sittenhän täällä olisi töykeä pölypilvi.

Nagito tajuaa painivansa ihan eri sarjassa kuin ???, jolla on suuria suunnitelmia. Hän aikoo käyttää jotakuta hyväkseen aivan kuten häntäkin on käytetty. Nagitolla jää pari sydämenlyöntiä väliin, kun hän tajuaa mysteerihenkilön viittaavan äärimmäiseen epätoivoon, vaikka Junkonhan pitäisi olla kuollut. Toisaalta tässä ei puhuta suoraan Junkosta, mutta äärimmäisiä epätoivoja on vain yksi. No ehkä Mukurokin epätoivosiskona lasketaan, mutta äärimmäinen sotilas vasta kuollut onkin. Äärimmäinen epätoivo jätti kuitenkin ???:lle jotain eikä Nagitolla ole aavistustakaan, mistä on kyse, mutta ei häntä vaikuta harmittavankaan. Nagito on yksinkertaisesti onnesta soikeana näin harvinaislaatuisessa seurassa.

[​IMG]
Tapa Nagito vielä kun voit.

[​IMG]
Kuka? Mitä? Häh?

[​IMG]
Eipäs kun joulupukista.

[​IMG]
Mahtisormus.

[​IMG]
Nagito on seonnut ja käy koko keskustelun itsensä kanssa.

Nagito nousee seisomaan ja yrittää vedota matkakumppaniinsa. Hän haluaisi niin kovasti nähdä tämän jonkun vihaamansa naisen ja erityisesti tappaa hänet. ??? kiinnittää huomiota Nagiton naiselliseen käteen, joka oli ollut aiemmin piilossa. Ranne on siteiden peitossa, mutta siitä ylöspäin käsi näyttää oikein sirolta ja sormenkynnet niin perhanan tutuilta. Tuo on joko Junkon tai Mukuron käsi.

[​IMG]
Onpas misogynististä.

[​IMG]
En sano mitään Nagiton fetisseistä.

Nagito purskahtaa pähkähulluun nauruun ja toteaa, ettei voi varsinaisesti käyttää irtokättä. Koska se ei ole mädäntynytkään, hän uskoo tulevansa yhdeksi käden kanssa, mikä tarkoittaisi sitä, että hän on pian verivihollisensa. Äärimmäistä epätoivosuhdettaan setvittyään Nagito ei enää tiedäkään, vihaisiko vihollistaan ja alkaa sekoilla itsekseen, mutta hän lopettaa huomatessaan matkan olevan pian ohi.

[​IMG]
”I live on, through this arm!”

[​IMG]
Nagito on sellainen nekrofiili.

[​IMG]
Nyt niitä sieniä vähemmälle.

[​IMG]
Kuitenkin ajettiin karille.

???:kin vilkaisee hytin ikkunasta ulos. Jabberwock Islandin julkisivu peittää aurinkoisen horisontin. Nagito odottaa jännityksellä, mitä saarimatka tuo tullessaan, mutta ??? ei viitsi innostua. Hänellä on jo hyvä kutina tulevasta eikä hän aio osallistua siihen.

[​IMG]
Väärän kurssin vuoksi päädyimme Pääsiäisssaarelle.

[​IMG]
Et arvannut Chiakia petturiksi.

Nagitoa harmittaa tuleva ero, kun he alkoivat olla oikein hyvää pataa keskenään. ???:lla ei ole minkäänlaista aikomusta nähdä häntä enää koskaan. Tuollaiset tylsänpulleat tylsimykset tylsistyttävät häntä silkalla olemassaolollaan.

[​IMG]
Kumpikin vaikuttaa yhtä mulkerolta.

[​IMG]
???:lla on todella korkeat standardit.

[​IMG]
Talloo toisten hiekkalinnat.

[​IMG]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti