keskiviikko 13. toukokuuta 2015

13 - Ensimmäinen oikeudenkäynti, osa 2

Näin Sayakan ja murhaajan kanssa kävi:

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

...

[​IMG]

[​IMG]
KYLLÄ

Mutta antaako Leon periksi näiden julkeiden lausuntojen painavan sanan edessä? Ei tietenkään! Missä todisteeni ovat? Syytetyn inttäminen täytyy siis vielä murtaa jälleen uudessa minipelissä, joka oli niin yksinkertainen etten aluksi tajunnut sitä. Hiparini hupenivat sekunneissa, Makoto sai eniten ääniä ja Monokuma julisti kaikki aikaiseen hautaan, mutta onneksi sain kokeilla uudestaan. Kävin vielä tässä välissä suihkussa, jotta mieli virkeni ja yhtäkkiä tämä olikin simppeli juttu. No okei, googlasin vinkkejä turhautuneena, koska varmasti missasin jotain. Nimittäin rytmin. Okei, tutoriaalikin tuntui vähän sekavalta, mutta sitten jokin klikkasi.

[​IMG]
No mitäpä luulet?

[​IMG]
Älä nyt käy hankalaksi.

[​IMG]
Hitto mogasin.

[​IMG]
No miten se nyt näin.

[​IMG]
Hupskeikkaa.

Bullet Time Battlessa eli BTB:ssä eli luotiaikatappelussa (ehhh) Makoto ottaa mittaa murhaepäillystä, joka paiskoo dissausviestejä, jotka paisuvat ja räjähtävät, jos niitä ei tuhoa painelemalla äksää ja kolmiota ruudun alalaidalla liukuvien palluroiden tahtiin. Tarkemmin sanottuna äks lukitsee ja kolmio tuhoaa. Minä urpo painelin aluksi vain äksää ja ihmettelin kovasti ruudulla vilahtelevia tempomuutoksia ja komboja, rytmikin meni sekaisin. Sitten pääsin Flowiin™ ja naputtelin rauhallisesti lukitusäksää ja kolmiota, jotta ruutu tyhjeni ulinasta. Vähän tuli Retro/Grade ja Child of Eden mieleen, pääkin nytkyi sopivaan tahtiin. En uskaltanut enää ensimmäisen mokailukerran jälkeen soveltaa sormisohimista. Koettelemus ei kestänyt edes kovin kauaa ennen kuin ruudulle tuli Leonin mahtiviesti, jonka lävistin vasta-argumentilla.

[​IMG]
OMGWTFBBQ

[​IMG]
BPM 300

[​IMG]
Se on tyhmä joka toista haukkuu. : (

[​IMG]
Now, fight your rival.

[​IMG]
Tanssiiko herra lambadaa?

[​IMG]
Se on...

[​IMG]
...loppu nyt.

Leon jää katatoniseen tyhmäksihaukkumistilaan muiden keskustellessa vielä ruuvaustyökalusta. Koska Leon oletti olevansa Sayakan ompelusetillä varustetussa huoneessa, hän lähti hakemaan huoneestaan ruuvimeisselin ja Togamin ja Kyokon kollektiivisen todistusvoiman vuoksi Leon antaa viimeinkin periksi.

[​IMG]
Älkää nyt mahdottomia pyytäkö.

[​IMG]
Mutta alussa oli?

[​IMG]

[​IMG]

Oikeudenkäynti on ohi. Jäljellä on tuomio. Saan oikeudenkäynnin eri vaiheista arvosanat, merkillisen pistemäärän ja runsaasti kolikkoja. Vaikka viimeinen rytmipeli kusikin C:n arvoisesti, kokonaisarvosana on silti selkeä A, kun muutkin vaiheet olivat. Helppoahan tämä vielä on! Mutta pitää tässä silti vähän katsoa mitä valitsee ja mistä tässä puhutaan, kun huonehärdelli oli melkoista. Olin minä sentään joistakin seikoista väärässä, mutta mitään vihiä Sayakan teoista ja viestistä ei tutkimuksissa selvinnyt. Ei se mitään, nautin kokonaisuudesta täysillä. Typerä virne levisi kasvoillani, kun Danganronpan vänkä tunnari soi sarjakuvapalasten loksahdellessa komeasti paikoilleen. Ace Attorney -sarjaan olen tutustunut lähinnä kursorisesti joten en voi verrata onnistumisen tunnetta ja tapausten nokkeluutta siihen.

[​IMG]
Ahm rich biaattchhh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti