torstai 14. toukokuuta 2015

19 - Spekulointia, osa 2

Reaktioita ja spekulaatiota - Chihiro & Bloodlust

Kyllä minä niin mieleni pahoitin. Mitä pahaa Chihiro oli tehnyt? Kaatanut Playstation Networkin? No okei, sitten olisin kyllä työntänyt vesurin poikittain perseeseen. Tässä oli Danganronpan viattomin osallistuja, joka ei ollut ottanut kenenkään kanssa yhteen, klassinen esimerkkitapaus henkilöstä, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään ellei se olisi bugi koodissa. Pidin häntä Hifumin jälkeen epätodennäköisimpänä murhaajana ja erittäin todennäköisenä uhrina ja näin siinä sitten kävi. Hän oli ihan väärässä koulussa. En edes nähnyt kertaakaan hänellä kunnolla vihaista ilmettä. Tosin en ollut tutustunut Chihiroon vapaa-ajalla ollenkaan eli en ollut sen kummemmin perillä hänen maailmastaan. Olisin kyllä varmaan aika pian Hiron ja Aoin jälkeen tutustunut tyttöön, johon kenellä tahansa forever alone -tapauksella olisi hyvät saumat. Mitään en myönnä. ;_;

Harmittaa senkin vuoksi, kun Chihiro tiesi heikkoutensa ja halusi vahvistua, eikä hänelle sittenkään pahemmin annettu sellaiseen aikaa. Tiedostan hyvin harhaisesti näiden olevan virtuaalihahmoja, mutta kummasti visual novelissa välittää enemmän humorististen hömppähahmojen kohtaloista kuin joidenkin turpeiden sikaniskaisten jääkaappipakastinyhdistelmien ärjyvät röhkimiset, kun öhkömölli lasauttaa viimeisessä offensiivissa homoeroottiselta rakastajagruntilta suolet pellolle ja sen pitäisi olla dramaattista, kun viulu vinkuu viimeistä päivää.

Noin muuten olisin kyllä arvellut Tokoa vainajaksi, kun hän on varsin samantapaista hiirulaismuottia nörttisiskonsa kanssa. Kuollut olisi voinut olla kumpi tahansa. Johan tässä väkeä suljettiin pois vaihtoehdoista, Togamikin jopa. Tosin nyt olen lähes varma Togamin syyllisyydestä, kun hän on ollut tässä luvussa niin paljon esillä läpeensä persläpenä oman edun tavoittelijana. Togamihan on ollut jo pari päivää nenä kirjassa suunnittelemassa vuosisadan murhaa ja kehuskeli vielä murhatavasta, että Tuoretta Sen Olla Pitää (aina repee tolle :DDD).

Nyt siis Chihiro on sidottu postjouluiseksi messiatarfiguuriksi kuntoilutolppien väliin materiaalilla, jota muuten ihan varmaan veikkaan kirjaston lukulampun jatkojohdoksi, jonka panin merkille kirjaston lattialla, kun kävin parina päivänä häiritsemässä pentupohatan lukunautintoa. Tänään se näytti olevan poissa tai sitten näin omiani. Tylystä kuolinkuvasta voi myös erottaa rajuja päämustelmia, joten lieköhän sitten kuolinsyynä aina yhtä ihastuttava kolmen pennin rikossarjoistakin tuttu tylppävoimatrauma? Ei ainakaan mora törrötä otsasta.

Ja sitten on se seinäviesti, jota ei ainakaan pikaisesti voi koodata kenenkään nimeksi. Viestihän on sama kuin ulkomaailmassa riehuvalla Genocide Jack -sarjamurhaajalla, mikä herättää naurettavan määrän kysymyksiä. Kirjoittiko Togami viestin hämäykseksi? Hän se kuitenkin oli melkoisesti äänessä monta päivää sitten, kun oppilaat puhuivat sarjamurhaajasta. On myös aivan mahdollista, että heidän keskuuteensa on saapunut oikea Genocide Jack, joka on niin legenda, että tuli häiritsemään toisen superrikollisen leikkiä. Vai mitä muka se ulkopuolen meteli illalla oli? On myös mahdollista – joskin absurdin epätodennäköistä – että joku meistä on Genocide Jack. Tai sitten Monokuma on Monocide Kuma, joka kirjoitti viestin jälkikäteen sekoittaakseen pakkaa. Tässä vaiheessa totuutta on mahdoton arvata, mutta uskoisin luetelleeni ainoat järkevät vaihtoehdot. Nnnnniin, onhan sekin kai vaihtoehto, että Chihiro oli Jack, joka kirjoitti seinäviestin ja tappoi itsensä. Mutta ehkei sittenkään. Uskon silti tämän olevan Togamin käsialaa, sillä hän sietäisi jo päästä hengestään.

Tosin tässä on vain yksi mutta. Mutta miten Togami pääsi tyttöjen pukuhuoneeseen turvatoimien ohi? Vai onko murhaaja sittenkin naispuolinen? Toko?! Murhapaikka on muutenkin tuore ja ideaali, kun oikeudenkäynnissä jauhettaneen pitkään ja hartaasti e-käsikirjojen lukulaitteesta, jonka ohi on päästy samanlaisella kikkailulla kuin ykköskeissin huoneenvaihtohärdellissä. Siksi tekeekin niin mieli syyttää Togamia tai muutenkin miespuolisia, sillä olisi jokseenkin turhaa, jos koko seikka jäisi huomiotta. Enpäs spekuloi yhden kuvan perusteella enempää, kun ainakin Kansanmurha-Jaska tulee ihan varmasti puheeksi, kunhan tänne lappaa muutakin sakkia haukkomaan henkeään.

Antaa heidän tulla. Sitä ennen olen kahden kesken pääepäiltyni kanssa. Odottelemme kovin vaivautuneina tekstin jatkumista illemmalla tai mahdollisesti yöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti