lauantai 16. toukokuuta 2015

71 - Viides oikeudenkäynti, osa 2 (huono loppu)

Tietenkin juoksen karkuun, mutta se on huumorivaihtoehto ja minut palautetaan takaisin valintaruutuun, kun Makotollakin on omatunto. Ei tämä sentään noin yksinkertaista ole. Nuo kaksi muuta eivät vaikuta huumorivaihtoehdoilta.

Ratkaisuni on periaatteessa tylsä, mutta toisaalta olen ihan hemmetin utelias, koska se vaikuttaa melkoisen jännittävältä vaihtoehdolta. Lähden valheen perään, koska se nyt oli ensimmäinen vaihtoehto listassa. Tuskin sillä mitään seuraamuksia on! Tällä valinnalla mennään hamaan loppuun asti. Tai sitten sillä ei ole mitään merkitystä ja paisuttelen asiaa silkan dramatiikan vuoksi. Tai sitten tiedän jo kirjoitushetkellä, mitä seuraavaksi tapahtuu, mutta eipäs nyt lähdetä siihen. Kommentaarini kuitenkin peilaa silloisia tuntemuksiani, vaikka todennäköisesti en juuri silloin ajatellut ihan noin syvällisiä vaan olin että heh valinta mitäs tästä tapahtuu ohops.

Makoto toteaa kaikille, että Kyokon puheeseen kätkeytyi valhe. Ehkä Kyoko voi jatkaa. Mutta Kyoko ei jatka, vaan heittää pallon takaisin. Makotolla on todistetaakka edessään. Debatissa käydään ylikierroksilla turboahdetun musiikin tahtiin, mutta oikeasti nakki on varsin helppo, melkeinpä pelitekninen kuriositeetti. Kyokon antama totuusluoti kumoaa hänen väitteensä siitä, ettei hänellä ollut pääsyä huoneeseensa.

[​IMG]
Nyt ei ole paluuta.

[​IMG]
Valehteleminen on rumaa!!!

[​IMG]
Valehtelija miksi valehtelet valehtelija???

Makoto todistaa vahvasti, että Kyoko pääsi huoneeseensa, sillä hänhän sanoi sen itse jossain vaiheessa. Kyoko korjaa, ettei hän varsinaisesti puhunut siitä, mutta kertoo kaikille Monokuman salaisesta työkalusta, jolla pääsee kaikkialle. Makoto selittää muille Kyokon varastaneen sen kansliasta. Tämän perusteella Kyoko olisi siis päässyt huoneeseensa.

[​IMG]
Näytä sille Makoto kyllä kyllä kyllä.

Oltuaan tovin hiljaa Kyoko tuumii, että siinä se. Togami tulkitsee tuon luovuttamiseksi ja murhan myöntämiseksi, mutta Kyoko vain huomioi hävinneensä, astuneensa ansaan. Hän hävisi. Siinä se.

[​IMG]
Tappaja myöntää tapponsa, koska Kyoko on tappaja.

[​IMG]
Julma tappaja häviää aina.

[​IMG]
Kamalan julmalle tappajalle järjestetään yhtä kamalan julma ansa. Siitäs sait!!!

Makoto ehtii hämmästellä ohikiitävän hetken, että eikö Kyoko ollutkaan murhaaja, mutta Monokuma jyrähtää kimityksellään leikin loppuneen. Aikaraja umpeutui. Makoto protestoi, että mitäs peliä tämä on ja Monokuma tokaisee, että ulos oikeudenkäynnistäni homo. Mitäs hassasimme aikaa hissillä! Oikeudenkäynti on päättynyt. Äänestys alkaa, vaikka Monokuma hykertelee tuloksen olevan selvä.

[​IMG]
Oh. Fuck.

[​IMG]
Mitäs peliä täm- ……………………………………………………………………………………………………………

[​IMG]
Eihän tämän näin pit- ………………… …… …

[​IMG]

[​IMG]

Kyoko Kirigiri on mustunut mysteeri. Olimme oikeassa. Makoto ihmettelee, oliko Kyoko oikeasti murhaaja. Jotain on nyt vialla. Puheille ja selityksille ei ole aikaa. Monokumalla on ryökäleelle aivan erityinen rangaistus, joka pannaan täytäntöön välittömästi.

[​IMG]

[​IMG]
ERROR ERROR ERROR ERROR E

[​IMG]

[​IMG]

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
…..................



KYOKO KIRIGIRI, ÄÄRIMMÄINEN ???, ON KUOLLUT.

c[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

We had obtained peace, in exchange for the lives of all the others…

[​IMG]

Peace, but only for us…

[​IMG]

[​IMG]

Hope…

[​IMG]

[​IMG]


****************************************LOPPU****************************************

(tämä kirjoitettiin aprillipäivänä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti