perjantai 15. toukokuuta 2015

36 - Luku 3, Daily Life, osa 7

Se ei ole vain pintanaarmu. Hifumilla ei ole ihan sentään kallo auki, mutta otsa on silti veren peitossa. Uhri keksii paikan päällä hyökkääjälleen nimeksi Robo Justice ja Togami näyttää hämmästyneeltä, kun ei vielä tiedä valokuvasta. Ei tainnut ihan tällaista tarinaa löytyä kirjastolta. Voin puhua kaikille ja vilkaista lattialla lojuvaa oikeusvasara 2:a, joka on ykköstä jykevämpi tapaus. Sillä Hifumia kumautettiin oikein kunnolla, mutta ilmeisesti Robo Justice ei jäänyt tarkistamaan elottomuutta. Sellaisilla Minecraft-töppösillä pulssia voisi olla haastava löytää.

[​IMG]
En nyt enää kolmatta kertaa pane JUSTICE DEMANDS RETRIBUTION –vitsiä. Hupsista.

[​IMG]
Stop! Doublejusticetime.

Vaikka Aoi on iloinen, kun Hifumi on hengissä, ei tämä silti voi yhtään hyvin. Sakura tarjoaa jo protskua, kun Hifumi sopertaa robo-oikeuden nimeä. Celeste näyttää heille valokuvaa, joka saa Togamin kerrankin epäuskoiseksi. Hifumi tunnistaa jättilelun, joka ei varmaan ihan heti päädy hänen lasivitriiniinsä. Muiden hämmästellessä Monokumakin ilmestyy paikalle nauramaan. Ei hänellä tietenkään mitään oikeaa asiaa ole. Oikeutta puolustava robotti vain huvittaa häntä suuresti. Nythän tämä menee jännäksi! Nalle katoaa hohottaen.

[​IMG]
Ronald Knoxin kymmeneen käskyyn taitaa tulla pian lisäystä.

[​IMG]
Sinä olet varmaan bear of despair eli desbear.

Celeste on kohdellut Hifumia sadistisesti ja nöyryyttävästi, mutta silti hän esittää heille suunnaksi sairastuvan, sillä Hifumi vaatii välitöntä hoitoa. On oikein sympaattista kuinka paljon he sittenkin välittävät toisistaan, jopa Hifumista. Verenvuodon lakattua Hifumi jää lepäämään ja muut alkavat keskustella vasaroista. Celeste huomioi niiden koon kasvavan. Tätä menoa oikeusvasara 3 tappaa laakista.

[​IMG]
Nyt loppuu frenulumjutut.

[​IMG]
Ei edes Thor jaksa nostaa.

Hifumi kertoo heille aamustaan. Hän heräsi aikaisin ja päätti lähteä etsimään Alter Egoa ennen muita. Justimus Prime kävi päälle hupihuoneessa ja hänet raahattiin Celesten mukaan joskus seitsemältä kirjastolle, jossa hän sai vasarasta puolisen tuntia takaperin. Aoin mukaan kello oli silloin puoli kahdeksan ja Makoto tajuaa olevansa alibin puolesta selvillä vesillä aivan kuten Aoi, Sakura ja Kyoko. Togamilla oli heti aamusta pyykkivuoro. Jos nyt kerrankin uskoisin häntä. Jill alkaa haaveilla mustista alusvaatteista, koska hänellä oli heti aamusta stalkkausvuoro. Eli tätäkään kaksikkoa ei voi toistaiseksi syyttää muusta kuin ruumiin häpäisystä ja sarjamurhasta. Makoto alkaa laskea muita oppilaita eikä heitä ole kuin kaksi: Hiro ja Ishimaru. Missäs hitossa he seikkailevat parhaillaan? Ja onko jompikumpi hengenvaarassa? Etenkin Hiro kummastuttaa minua, sillä Ishimaru voi näemmä tehdä tällä hetkellä ihan mitä haluaa. Tiedä vaikka olisikin robopuvun sisällä.

[​IMG]
”I’m not the one wearing hockey pants.”

Togami ottaa puheeksi Kyokon. Aoi kertoo kysymysmerkkitytön koluavan toista kerrosta ja siinä se. Togami tuumii, että johan on merkillinen nainen, mutta kai se on hänestä ihan loogistakin. Makoto pelkää jo miehen vihjailevan Kyokoa murhaajaepäillyksi, mutta Togami antaa ymmärtää, että nimenomaan Kyoko olisi se Monokuman vakooja. Ilmankos hän sörkkii ruumiita eikä kerro mitään itsestään. Nii-in… ihan järkeenkäypä oletus kieltämättä. Mutta en jaksa uskoa siihen. Ainakaan vielä.

[​IMG]
Ehdotan Kyokon työpaikaksi ruumishuonetta.

Sakuran mielestä kansaa muksiva höpörobo on parhaillaan oleellisempi puheenaihe ja muut yhtyvät. Hifumi kertoo, ettei hänestä tarvitse huolehtia. Hän lepää vähän ja liittyy kyllä remmiin. Käytävällä hyökkääjästä ja seuraavasta liikkeestä keskustellaan lyhyesti, mutta kaikki katkeaa Celesten huomioon. Portaiden yläpäässä vilahti varjo.

[​IMG]
Lepää rauhassa.

[​IMG]
Kuka taas pelleilee siellä taskulampuilla?

He rynnistävät toiseen kerrokseen ja hajaantuvat kuka mihinkin. Ennen sitä Sakura sanoo, ettei kenenkään tule ottaa turhia riskejä. Kunhan huutaa niin Sakura kyllä ryllyää pahisten kimppuun. Celeste ja Aoi keskustelevat huudon lajista ja etenkin Celesteä aihe kummastuttaa. Ehkä hän ei ole pahemmin alentunut huutamaan. Ehdin juuri ja juuri käydä toisen kerroksen virtsaustiloissa etsimässä Robo Justicea lavuaarista, kun Celesten ihastuttava älähdys kajahtaa yläkerrasta.

[​IMG]
LELOUCH?

[​IMG]
Celesteltä katkesi kynsi.

Olen ensimmäisenä paikalla ja muut tulevat heti perässä. Togami ei malta olla kommentoimatta Celesten äännähdystä. Toisaalta Celesten pörröinen ääni on älähdellytkin tämän kerroskomppauksen aikana varsin mukavasti. Hän näki pukupellen, joka lähti heti huudon jälkeen karkuun syvemmälle kerrokseen. Makoto on lähtemässä jo perään, kun Genocide Jill päästää kunnon pärskähdyksen ja Toko totta tosiaan palaa tähän todellisuuteen.

[​IMG]
Togamin karhukarjaisua odotellessa.

[​IMG]
Celeste on vakuuttava este.

[​IMG]
Nyt meillä kaikilla on ebola.

Heti tämän jälkeen alakerrasta kuuluu korviariipivä ulvahdus. Putosiko Hifumi pediltä? Makoto vaihtaa heti suuntaa, mutta Togami pysäyttää hänet. Entäs se epäilty? Celeste ehdottaa jakoa kahteen porukkaan. Togami on kernaasti metsästäjien johtajana. Ehkä hän on harrastanut kuninkaallista ketunmetsästystä. Celeste pyytää minua ja Aoia mukaan sairastupaan, kun Sakura ja ilmeisen hyödytön Toko lähtevät vasarahirmun perään.

[​IMG]
Tässä luvussa huudetaan kerrakseen.

[​IMG]
Ehkä voimme napata hänet sitten seuraavassa päivityksessä.

Kaksi kerrosta alas, sydänovi auki ja

[​IMG]

[​IMG]

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
…..................
Strrrrrrrrrrrike thrrrrrrree!!!



…and you’re out.



[​IMG]

HIFUMI YAMADA, ÄÄRIMMÄINEN FANFIC-LUOJA, ON KUOLLUT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti