torstai 14. toukokuuta 2015

17 - Luku 2, Daily Life, osa 2

...Ja minä kun luulin toista! Ei se mitään, sillä Togamin puheet ovat sellaisia, että toivoisin hänen kuolevan. Ajattelin häiskän olevan oppilaista ylimielisin, mutta aiemmat kommentit olivat vielä pientä. Togami sulkee kirjansa tuhahtaen, ettei täällä saa edes lukea rauhassa. Makoto älähtää heidän ruokasalilupauksestaan, muttei Togami ole mitään luvannut. Meteli houkuttelee muutkin paikalle. Togami kertoo lukeneensa teosta, josta saisi käteviä vinkkejä tähän tappoleikkiin, sillä hän ainakin aikoo keksiä jotain omaperäistä. Eihän tämän tylsää pidä olla. Voittajia on vain yksi: hän.

[​IMG]
On piristävää, kun Ishimaru uhoaa välillä muullekin kuin minulle.

[​IMG]
Fifty Shades of Greysta on aina hyötyä.

[​IMG]
Toivottavasti se oli huonosti kirjoitettu.

[​IMG]
Ehdotan kolmen Wikipedian satunnaisartikkelin yhdistämistä tappotavaksi.

Togamin virtsakuuppainen virnuilu suututtaa kunnolla Mondoa, mutta Celeste yhtyy Togamin ajatuksiin ja vertaa heidän tilannettaan nollasummapeliin. On vain yksi voittaja, muut häviävät. Johan jo pääsykokeet, urheilutapahtumat ja jopa työnhaku noudattavat samaa kaavaa. Elämässä on paljon häviäjiä mutta harvoja voittajia. Hän korostaa taas kerran sopeutumista ja Togami toteaa, ettei aio lopettaa peliä eikä edes laske häviötä mahdolliseksi. Celeste odottikin tällaista jättiläisyhtiön jälkeläiseltä. Mondon ölistessä Togami mollaa häntä kunnolla ja saa häneltä ihan suoran tappouhkauksen, mutta eipä pukupoika kavahda. Celesten mielestä Togamia ei kannata taivutella, kun tyyppi pitää kohtalonaan voittoa. Kylmä lyyli näkee itsessään samaa, mutta Togami väittää olevansa ihan eri tasolla.

[​IMG]
”Funny as hell, it was the most horrible thing I could think of.”

[​IMG]
YOU'RE WINNER

[​IMG]
”One becomes two, two becomes ten, ten becomes 100. Taking it all back to one solves nothing. So long as zero remains, one... will eventually grow to 100 again.”

[​IMG]
Haluan huijauskoodit.

[​IMG]
Celeste on vain rahojen perässä.

[​IMG]
Tuo nyt on jo ilkeää.

[​IMG]
Teepä niin.

Togami kehottaa muita yrittämään sentään vähän kovempaa, jottei tämä kävisi tylsäksi. Chihiro yrittää änkyttää väliin ystävien tappamisesta, mutta Togamista he kaikki ovat tässä kilpailussa toistensa vihollisia. Chihiro menee lukkoon ja Mondo käskee lopettamaan heikomman kiusaamisen. Dissaus jatkuu, toinen tappouhkaus kajahtaa eikä Togami aio olla enää missään tekemisissä muiden kanssa. Ruokailu ystävien kesken tarkoittaa vain myrkytettyä annosta. Hänen puolestaan he voivat tehdä ihan mitä haluavat ilman häntä. Togami poistuu paikalta. ...Joku niin vielä tappaa hänet! Ja ehkä Tokonkin, koska tyttö tarttuu vielä myrkytyskommenttiin, sillä eihän kukaan halua ällön Tokon seuraa. Muut yrittävät osoittaa myötätuntoa sosiaalisesti täysin kyvytöntä tapausta kohtaan, mutta hänpä lähtee pois myös.

[​IMG]
Olen Lvl 80 Grand Paladin.

[​IMG]
Togami ei ota vastaan ystäväpyyntöjä Facebookissa.

[​IMG]
Mondon jutut vain paranevat.

[​IMG]
Togami yhtiönsä alihankkijoiden palaverissa.

[​IMG]
Ei kukaan voi ajatella noin ylimielisesti.

[​IMG]
Kävisit edes suihkussa. :/

Kaikki palaavat huoneeseensa ja levittäytyvät ympäri koulua. Toko tosin möksöttää kämpässään. Makotokaan ei aio jäädä väsymyksestään huolimatta tuijottamaan seinään, joten on vapaa-ajan ja vihollisten kanssa kaveerauksen aika! Paitsi että kirjastossa lukeva Togami on poissa laskuista, kun häiritsijää pyydetään poistumaan. Minä ihan totta luulen, että hän kuolee pikapuoliin, jos hän ei halua viettää aikaa. Kenties ensimmäisessä luvussa olisi pitänyt mielistellä niljaketta.

Muut ovat tavattavissa ja käynkin dialogit läpi sekä MonoKoneella, mutta jatkan aloitettua kaverisuhdetta eli menen kiusaamaan uima-altaan pukuhuoneessa norkoilevaa Hiroa, joka kiusannee minua hitonmoisella laskulla. Lahjon kylänvanhinta ahdistavilla höpönukeilla, joista hän pitää kovasti (aivan kuten arvasinkin). Vastineeksi Hiro esittelee selkään ilmestyneen stigmansa, muistuttaa minua lapsiemme äidistä (mikä menee jännäksi Sayakan kuoltua), innostuu Makoton lievästä kiinnostuksesta humpuukityökaluihin, tenttaa arcana-korttien merkitystä (oikea vastaus: tarot), höpisee käyttävänsä numerologiaa, suutahtaa okkultistikommentista ja lopettaa ennustuksensa tarinaan valkomagialla tallentamiinsa taivaallisiin henkiviesteihin. Lisää voimaa sinulle, Hiroseni.

[​IMG]
Decaying Self Indulgence

[​IMG]
Excelsior!

[​IMG]
Niitä odottamattomampia keskustelunavauksia.

[​IMG]
No mutta en halua, vaikka lemurialaiset haluavatkin.

[​IMG]
Lemuriassa heidät kastetaan paloöljyämpäriin.

[​IMG]
En harrasta lemurialaista vaihdantataloutta.

[​IMG]
Ihan Lemuriaanko asti?

[​IMG]
Onko lemurialaisille siellä oma pilvenhattaransa?

[​IMG]
Yasuhiro Hagakure, kolmas sivu

Makoto palaa huoneeseensa, mutta päivää on vielä jäljellä. Kansa on vaihtanut huoneita vähän miten sattuu, Toko taas ei, mutta päätän vaihtaa kohdetta. On Hirolla vielä tarinaa jäljellä, mutta veikkaisin olevan turhankin ironista, että hänet niitattaisiin pian. Ellei hän niittaa jotakuta muuta. Isken silmäni naiskauneuteen. Onhan täällä pari nörttiä, varmasti pätevä henkivartijatar, liian pelottava valkea kaunotar ja täysi mysteeri, mutta sporttimimmi lähtee jututukseen seuraavaksi.

[​IMG]
Lahjat eivät noudata minkäänlaista logiikkaa.

Ja Aoi todella tykkää kellukedonitsista! Yllättävää. Harmikseni heidän polskintakuherteluaan ei näytetä, mutta ruokasaliin palattuamme saan kuulla innostunutta juttua Aoin yleisestä innostuneisuudesta, josta tangentoidutaan siihen, kuinka Aoi ei pukeudu kunnolla talvisin ja kuinka pyyhkeellä alastoman vartalon hieroskeleminen parvekkeella on ihanaa. Jumalauta, ei tällaisesta saisi puhua! Punastelen jo valmiiksi, mitä tekee epäilemättä Makotokin.

[​IMG]
Kyllä minä tiedän.

[​IMG]
Ihan kohta, nainen.

[​IMG]
Ja sitten Aoille tuli pipi.

[​IMG]
Tarvitsen demonstraation.

[​IMG]
Nenästäni lentää verta.

[​IMG]
Aoi Asahina, toinen sivu

Päivä päättyy siis... öh... mielikuviin ja yöteatterissa lavan esineistö vain lisääntyy Monokuman höpistessä jotain tyttöjen tuijotuksesta ja peilituijotuksesta. Aamun suunta on selvä eli ruokasaliin. Siellä on varsin hiljaista, sillä kolme on jo (vasta?) kuollut eivätkä Togami tai Toko ole tulleet. Tokosta he eivät ole niinkään huolissaan, mutta Togami on ongelma. Mondosta heidän pitäisi sitoa hänet ja Ishimaru alkaa puhua köydenvedosta, jolloin tyypit alkavat haukkua toisiaan typeryksiksi.

[​IMG]
Ei se väärin ole.

[​IMG]
Lisää ruokaa muille.

[​IMG]
Sitten joku voi käydä salaa vähän puukottelemassa.

Tämän keskellä Makoto huomaa Chihiron olevan kummallisen vaitonainen. Tyttö on vieläkin allapäin eilisen lukkiutumisesta ja säälii itseään. Mondokin sanoi ilkeästi Chihiron olleen avuton, mutta äijäpä puolustautuu, sillä tytöthän ovat heikkoja. Tämä ei hurjasti auta, kun Chihiro pillahtaa itkuun. Mondo tekee hänelle kuolleelta veljeltään perimänsä ÄIJÄlupauksen, ettei enää itketä häntä. Koodaria jo helpottaa ja hän jo osoittaa huomattavasti suurempaa edistystä kuin Toko, kun päättää vahvistua. Sakura lupaa auttaa, mutta en usko maailman tarvitsevan kahta jättiläisamatsonia tai Penthesileia syntyy kuolleista. Chihiro piristyy ja onkin selvää, että ainakin tämä porukka puhaltaa yhteen hiileen, vaikka joku toki toisen aina välillä murhaakin. Jos Chihiro saa itseluottamusta pelin aikana, olen iloinen. Ehdottomasti symppiksempi likka kuin Toko, jolla on perustavanlaatuinen asennevamma, mutta ehkä sen takana on jotain syvempääkin. Mondokin on varmaan pohjimmiltaan sellainen kultasydänkapinallinen.

[​IMG]
Ug...uuu.

[​IMG]
Sakura voi todistaa.

[​IMG]
A real man always pays his debts.

[​IMG]
Meatspin piristää aina!

Makoto palaa huoneeseensa ja minulle annetaan taas kaksi kourallista vapaa-aikaa. Keskityn vakiokierroksen jälkeen vanhoihin tuttuihin eli aloitan jälleen pukuhuoneessa asustavasta Hirosta. Vaikka kaikkea kummallista olenkin saanut MonoKoneesta, nyt lahjavalintaa pitää miettiä. Päädyn t-paitaan. Näköjään Hiro pitää ihan mistä tahansa. Saan kuulla Tokion lähiössä vaeltavista julmista ja kunnianhimoisista UMA:sta (fun fact: törmäsin termiin ensimmäistä kertaa Shadow Hearts: From the New Worldissa!) eli kryptideistä eli tunnistamattomista mysteerieläimistä eli tässä tapauksessa ilmakaloista sekä kambrikautisista anomalocariksista, joista ne ovat tiettävästi kehittyneet. Kuulemma geneettisesti tuotettuja sotavoimien superaseita. Pahat ilmakalat lähestyvät erästä lentokenttää, joten Hiro harkitsee soittavansa kaikille lentoyhtiöille ja tarjoavansa ennustuksiaan, mutta Makotosta vankilareissu ei kuulosta hyvältä idealta. Opinpahan jotain uutta, sillä höpöpuheet perustuvat oikeisiin käsitteisiin.

[​IMG]
No nyt on päivä pilalla.

[​IMG]
When longtime age unemployment men boiling carbitch cofe this morning, same time her talk not mother language.

[​IMG]
No ei sitten.

[​IMG]
Nauroin. Ääneen.

[​IMG]
Kiehtovaa. Kerro lisää Lemuriasta.

[​IMG]
Ne etsivät sinua ja hävittivät jo Lemurian.

[​IMG]
Yasuhiro Hagakure, neljäs sivu

Toisella rundilla harkitsin pääseväni Aoin uimapukuun, mutta sain sen verran sopivan lahjan, että pakko se on hengata vielä kerran Hiron kanssa. Lemurian lähettiläs kertoo minulle voimapisteistä, tykkää obskyyristä lahjastani ja koska olemme viettäneet pelottavan paljon yhteistä aikaa, hän piristää minua lahjalla. Saan voimaa tursuavan kristallipallon, jolla on epäuskottava historia, mutta nyökkäilen ja hymyilen toki kovasti kuunnellessani avantgardistista avautumista. Vastapalvelukseksi saan tulla sitten joskus seuraksi seminaariin, josta en pidä yhtään. Siellä kuitenkin voimaenkeli ottaa pirinistit haltuunsa. Ainakin Hiro on tosi iloinen ja jos hän on iloinen, ainakin teeskentelen samaa. Hieno, hieno mies. Eikä todistuksen mukaan parisuhteemme näytä vieläkään loppuvan, oi onnea!

[​IMG]
Ei tämä toimi noin.

[​IMG]
Moi! Ainoan Aoin aimon moain ma annoin.

[​IMG]
Jokin näkymätön ruuduntakainen lemurialainen voima pakotti tähän.

[​IMG]
Lemuriassa on tästä kopio.

[​IMG]
Unohdit Lemurian arkkikryptomantikon.

[​IMG]
Kerrotaanko siellä Lemurian vaiheista?

[​IMG]
Feissaajat, pöh.

[​IMG]
Yasuhiro Hagakure, viides sivu 

Päivä on ollut niin täynnä kipeitä ja läpeensä typeriä juttuja, että Makoto päättää käydä iltapalalla. Celestekin on käytävällä merkillisen kiinnostuneena kuolleiden huoneista; Chihiroa vetää varasto puoleensa. Muihin jaloittelijoihin en törmää, mutta ruokasalissa on heti villimmän musiikin perusteella jotain meneillään. Ishimaru ja Mondo vaativat Makotoa todistajaksi, sillä tämä kaksikko on ollut verbaalisesti toistensa kimpussa jo alusta asti. Ishimaru on puhunut Mondosta paskaa haukkuen häntä pelkuriksi, mutta sitähän väkivaltaan keskittynyt jätkä on, Ishimaru ulisee. Ishimaruko muka ei ole pelkuri? Kumpi tässä on kovempi jätkä? Nyrkkien heiluttelun sijasta kaidan tien mies ja lavean tien mies ottavat mittaa toisistaan äärimmäisessä haasteessa, joka on myös esiintynyt skandinaavisessa vitsiperinteessä. Kumpi heistä kestää pisimpään saunassa?!

[​IMG]
Brave sir Robin...

[​IMG]
Kukin tyylillään.

[​IMG]
Tunteet... öh... kuumenevat.

[​IMG]
Suomi Finland perkele.

Kyllä! Hittoon murhaleikki, tämä on oleellista. Kylpylän puolella nännipihat pullistuvat, kun Mondo aikoo saunoa vaatteet päällä. Kyllä!! Ishimarulla on sentään järkeä päässä riisua itsensä, mutta hän ei aio luovuttaa. Miehet kuittailevat toisilleen ankarasti hikikarpaloiden lähestyessä pakonopeutta miehisessä pätsissä. Makoto kuulostelee ulkopuolelta, kun minuutit vaihtuvat tunneiksi ja Monokumakin kuuluttaa yöajan alkaneen, mutta mikään sääntö ei estä mahtien mittelöä jatkumasta. Makoton tasapelikommentti lisää vain vettä kiukaalle ja todistaja menee silmiään pyöritellen nukkumaan. Saunojat saavat todistaa tämän saagan katkeran päätöksen ihan kahteen pekkaan ja ehkä niin on parastakin.

[​IMG]
Näytä sille!

[​IMG]
Huomenna sitten pesukone hajoaa.

[​IMG]
”Minä palan...!!”

[​IMG]
”Minä palan entistäkin voimakkaampana!!!”

[​IMG]
”Minä PALANNNN minäää mnääääää!!!” (älkää kysykö)

[​IMG]
Makoto nyt helvettiin siitä.

[​IMG]
Ei tämä enää voi paremmaksi muuttua.

Monoteatterin kohtalontäyteisen tulevaisuusnäytännön jälkeen koittaa uusi aamu, ja ruokasaliin on saapunut kaksi dudebro-olentoa, joiden jokaisen sanan tulkitsen yläläpsyksi. Ishimaruun vääjäämätön telakoituminen on vaikuttanut vielä pahemmin kuin jo valmiiksi äijään Mondoon. Aoia tämä hämmentää kovasti, mutta Ishimarun mielestä tytöt eivät ymmärrä miehistä sidettä ja ystävyyttä. Eikä voittajalla ollut yhtikäs mitään väliä, kun ulos astui kaksi ystävää. Olisipa tämä niin kaunista tässä paljon suuremmassakin pelissä, joka koskettaa heitä kaikkia.

[​IMG]
Olet vain kateellinen.

[​IMG]
Hieno mies.

[​IMG]
Toinen hieno mies.

[​IMG]
Toinen kuva ensimmäisestä hienosta miehestä.

[​IMG]
Kolmas h-... eikun.

Makoto palaa huoneeseensa miettimään päivän ohjelmaa, kun ovisummeri kajahtaa. Sisään livahtaa...

[​IMG]
...Toko? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti