torstai 14. toukokuuta 2015

26 - Toinen oikeudenkäynti, osa 4

...Mondo Owada. Ishimaru ei käsitä syyttelyä, mutta annan hänen olla. Makoto muistuttaa heitä saunataistelusta, jonka päätyttyä Mondo tajusi rikkoneensa käsikirjansa. Minun ei anneta puhua enempää, kun Ishimaru ei anna koskaan periksi. Hemmo kun kerjää todisteita. Niitä hän saa seuraavassa debatissa, kun Mondo väittää käsikirjansa toimivan vallan mainiosti. Mutta mitä käsikirjaa Mondo on saunasession jälkeen käyttänyt? Saan häneltä vittuilua ja Ishimarulta länkytystä, joten annan Makoton jatkaa. Sankarini ehdottaa Mondon rikkinäisen e-käsikirjan olevan eteissalissa. Niin, Leonin käsikirja ei ole enää siellä, sillä se on Mondon taskussa ja toimii aivan hyvin pesäpallokurituksenkin jälkeen. Aoi kysyy, että eikö tuossa rikota koulun sääntöjä, mutta Monokuma ei pidä kuolleita enää oppilaina ja julistaakin kuolleiden kirjojen käytön olevan sallittua.

[​IMG]
Ishimarun hajoamisen psykologinen evaluaatio, osa III: hämmentyminen

[​IMG]
Haluaisin jo unohtaa.

[​IMG]
Jotta voisi palaa entistäkin voimakkaampana.

[​IMG]
Ishimarun hajoamisen psykologinen evaluaatio, osa IV: hyväksymättömyys

[​IMG]
Sneaky sneaky.

[​IMG]
Kylmää.

No, miten on, Mondo? Kuulen syytetyltä kiroilua ja Ishimarulta kiistelyä, sillä tokihan Makoton on oltava väärässä, hemmonhan pitäisi vain sanoa niin! Ja niin kaikki palaa Chihiron kuolinyöhön, jolloin orastava, epätodennäköinen ystävyys petettiin ja ruumis häpäistiin. On loppuperustelun aika. Minä olen niin odottanut tätä, sillä tunnelma sarjakuvapaneelien loksahdellessa kohdalleen on kerrassaan erikoislaatuista eikä vähiten upean musiikin vuoksi. Juonen ja sen hurjien käänteiden vuoksi Danganronpaa olen tähänkin asti pelannut, mutta loppuperustelu on ihan oma zen-kokemuksensa. Silloin tietää oikeudenkäynnin lähestyvän vääjäämätöntä loppuaan.

[​IMG]
Makoto antaa kaikille mahdollisuuden.

[​IMG]
Son of a submariner.

[​IMG]
Ishimarun hajoamisen psykologinen evaluaatio, osa V: kumoaminen

[​IMG]
Sugoi Ultima Ichi Massage Hyper Ultra Climax Nagoya Ark of Yamato Sensei

Ja tällä kertaa jopa tumpuloin yhden paneelin kanssa useampien käsikirja- ja lukulaitekuvien vuoksi, mutta en välitä enää tässä vaiheessa virheistä. Sarjakuvaesityksessä tarina keskeytyy väärään ruutuun ja kyseisen kohdan kronologia tulee koota uudestaan.

[​IMG]
Tästä ei Danganronpa parane. Paitsi paranee.

Näin Chihiron ja murhaajan kanssa kävi:

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

...

[​IMG]

[​IMG]
KYLLÄ

Mondo kykenee vain änkyttämään, mutta Ishimaru tivaa vielä erittäin uppiniskaisesti todisteita. Miesten välinen ystävyys on niin syvää, että joudun murtamaan luotiaikatappelussa Ishimarun. Ja minä kun luulin, että kaksintaistelut käydään vain syytettyä vastaan!


[​IMG]
Ishimarun hajoamisen psykologinen evaluaatio, osa VI: vaatiminen

Myös rytmiminipeli on mutkistunut, jos ei nössöile helpoimmalla vaikeustasolla. Psykedeeliseen diskoon on lisätty Fever Time ja Nega Time. Keskittymismittariin varastoituva kuumeaika aktivoidaan oikeasta liipaisimesta, jolloin tempo työntyy huippuunsa eikä näppäintarkkuudella ole enää väliä. Jottei tämä kävisi liian helpoksi niin vastustajalla on arsenaalissaan nega-aika, joka piilottaa tempokaaren ja pakottaa ajoittamaan biitin tahtiin. Tai näin ainakin luulisin. Tutoriaali vielä vihjaa Fever Timen aktivoinnista Nega Timen aikana, jonka todellinen funktio jää mysteeriksi, kun kertoja tykkää hassutella. Tuskin sillä on väliä, sillä hektiseksi häröilyksihän tämä kuitenkin äityy.

[​IMG]
Tässä pelissä ei voi uskoa kertojaankaan.

Ja äityikin. Turpaan tuli taas, mutta tällä kertaa voin syyttää Nega Timea, jonka temppu piti sisäistää heti käytännössä ja eihän siitä mitään tullut. Kuuluisa Flow™ palasi kuitenkin kolmannella yrityksellä ja silloin touhu sujui, vaikka näkymätön tahti tuottikin ongelmia. Oikeastaan tässäkin pitää vain löytää se oikea tempo ja pysyä siinä. Lauantaiyön kuume tyydytti kyllä mieltä, ja negakuumeessa tapahtui asioita vähintään neljässä ulottuvuudessa.

[​IMG]
Shake whatchya mama gave ya

[​IMG]
Temp O Negative

[​IMG]
Hey girls, hey boys, superstar DJ's...

[​IMG]
...here we go!

Lopulta Ishimaru antoi periksi ja saan vakuutettua hänelle, että Mondo vaihtoi rikkinäisen käsikirjansa Leonin kirjaan. Makoto vielä ehdottaa, että he tarkistavat käsikirjansa, mutta Mondo tekee miehen työn ja tunnustaa. Hän murhasi Chihiron. Mitään muita todisteita ei ole eikä niitä tarvita. Näin päättyy toinen yllätyksellinen oikeudenkäynti, ja selviydyn siitä kämmäilystäni huolimatta hyvin arvosanoin.

[​IMG]
Miehen puhetta.

[​IMG]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti