tiistai 12. toukokuuta 2015

7 - Luku 1, Daily Life, osa 4

[​IMG]
Aivan.

Makoton manattua näkemäänsä Sayaka on palannut ja niin ovat kaikki muutkin. Kaikki katsovat omat pätkänsä ja ovat vaihtelevan shokeeraantuneita. Jopa Mondon ulkokuori pettää. Kyokon mielestä videoilla pyritään saamaan heidät haluamaan lähteä, ja se taas merkitsee sitä, että heidän tulee tappaa toisensa. Celeste ottaa puheeksi vangin dilemman eikä demonstroi tätä klassisella Virtue's Last Rewardin esimerkillä vaan kahdella sotavarustelevalla valtiolla. Toista osapuolta ei pitäisi päästää voimakkaammaksi, mutta jos kumpikin osapuoli lopettaisi, mitään sotaa ei syttyisi. Tulisiko sellainen riski ottaa? Toisen pettäminen olisi niin helppoa. Oliko heidän näkemänsä pettämisen arvoista? Makoto kysyy mitä Sayaka näki, mutta kalpeaksi valahtanut tyttöystäväkandidaatti karkaa paikalta.

[​IMG]
YOU WILL SEE SUCH PRETTY THINGS

[​IMG]
So it goes.

[​IMG]
Jäin melkein odottamaan kertomusta rötöstelevistä hedelmistä.

[​IMG]
And they killed happily ever after.

[​IMG]
Liekö Leonilla taka-ajatuksia?

Makoto lähtee perään etsimään neitoa hädässä, ja saan siinä sivussa tilaisuuden jututtaa suurinta osaa porukasta. Lähes kukaan ei suostu vastaamaan Makoton videouteluihin, Sakurakin lähinnä mainitsee vain perheensä. Leon tuntuu erityisen raivostuneelta eikä varmasti kerro yhtään mitään. Celesten mielestä kaikkea ei tarvitse tietääkään. Jopa aina yhtä ilmeetön Kyoko on ärtynyt.

[​IMG]
…!

[​IMG]
Ihan varmasti on Leonilla taka-ajatuksia.

[​IMG]
Celesten ehdoton suosikki-ilmeeni.

Löydän tyttöni mun sieltä mistä kaikki alkoi, leopardikuvioidusta luokkahuoneesta, jonka pöydällä on vieläkin se sama tervetulotoivotus. Sayaka kököttää tuolilla melkoisen katatonisessa tilassa ja murtuu, kun haluaa pois täältä. Hän syöksyy halaamaan Makotoa ja saa jonkin verran itseluottamustaan takaisin. Makoto ehtii kylpeä vähän aikaa hymyssä ennen kuin Monokuma ilmestyy pilaamaan kaiken asiattomilla seisokkivitseillä niin että hänelläkin täytteet tursuaa. Pahansuopa luontokappale dissaa vielä sankarimme kaikkia attribuutteja ennen kuin katoaa. Ei hänellä sen kummempaa asiaa ollutkaan kuin pilata herkkä hetki. Makoto saattaa Sayakan takaisin asuntolaan ja palaa huoneeseensa.

[​IMG]
I saw a ghost the other day. Terrible creatures.

[​IMG]
Sayaka tajusi tämän vuoksi olevansa videopelissä.

[​IMG]
Nyt ei tarvitse vitsailla.

[​IMG]
Sitä tietää seuranneensa japanilaista kulttuuria, kun arvasin heti mistä tässä puhutaan.

[​IMG]
WE GET IT

[​IMG]
En sanoisi viattomaksi.

[​IMG]
Ser, you wound me.
Iltakymmeneltä ovelle koputetaan. Sayaka ryntää heti kalpeana sisään, sillä joku on kovasti yrittänyt murtautua hänen kämppäänsä. Uhka lähti kuitenkin pois. Hän ei halua herätä keskellä yötä uuteen meteliin ja johonkin häijyyn huohottajaan. Makoto ehdottaa, että hän voisi jäädä tänne, sillä koulun säännöissä ei mitenkään tähdennetty, että oppilaiden pitäisi nukkua omissa huoneissaan. Sayakasta olisi parasta, että he vaihtaisivat huoneita ja avaimia täksi yöksi, joten näin he tekevät. Makoto vielä neuvoo kylpyhuoneen oven avaamisessa ja olemaan avaamatta kenellekään ennen kuin siirtyy hyvältä tuoksuvaan huoneeseen, joka on täysin identtinen, mitä nyt roskis on värikoodattu hitusen tyttömäiseksi. Sieltä löytyykin Sayakan DVD, jonka sisältö ei mitä ilmeisimmin neitiä miellyttänyt. Makoto ei suostu koluamaan huonetta kovin paljoa, joten hän siirtyy hajustetuille lakanoille näkemään unta teatterista, jossa Monokuma höpisee jotain avaruusmatkasta ja sääntöjen noudattamisesta.

[​IMG]
Ei Monokumasta tarvitse välittää. Kovin paljoa.

[​IMG]
Sinä viekas kettu sinä.

[​IMG]
En minäkään koskaan avaa kenellekään.

[​IMG]
Olisi kieltämättä herkullista nähtävää.

[​IMG]
Space Ghost 'n' stuff.

[​IMG]
Paitsi he jotka kuolevat.

Uusi aamu koittaa, ja Makoto kömpii ruokasaliin, johon nopeimmat ovat jo kokoontuneet, Ishimaru etunenässä. Makoto luokittelee hänet, Chihiron, Aoin ja Sakuran aina ajoissa oleviksi mallioppilaiksi. Vähän myöhemmin saapuvat Mondo, Junko ja Hifumi ovat tavallisempia tapauksia, joille ajan rakenne ei ole maailman tärkein seikka. Kyoko, Celeste, Leon, Toko ja Hiro saapuvat vielä myöhemmin eivätkä he Makoton mukaan pahemmin muiden aikataulusta perusta.

[​IMG]
Yllättyneitä ovat: ___ ja ____.

[​IMG]
Hifumi kärsii keskivaikeista erektio-ongelmista.

[​IMG]
Bermudan kolmion kvinkunksissa sijaitsee Calabi-Yau -maailmankalvo, joka vie yhdentoista ulottuvuuden poikki suoraan Lemuriaan.

Hetkinen, missä Togami ja Sayaka viipyvät? Sayakan ainakin luulisi olevan ajoissa. Togami saapuu suhteellisen välinpitämättömästi viimeisenä ja Makoton sydän jättää pari lyöntiä väliin. Hän ryntää huoneeseensa ja

[​IMG]
…?

[​IMG]
!

[​IMG]
!!

[​IMG]
!!!

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
…..................

[​IMG]

SAYAKA MAIZONO, ÄÄRIMMÄINEN POPSENSAATIO, ON KUOLLUT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti