torstai 14. toukokuuta 2015

27 - Toinen tuomio

Ei tämä vielä ohi ole, enkä viittaa vain Mondon varmaan teloitukseen. Jälkipyykkiä on melkoisesti, mutta vedetäänpä ensin sitä kohtalokasta vipua, kun murhaajakin on lopputulokseen tyytynyt. Toisin kuin Ishimaru.

[​IMG]
Ishimarun hajoamisen psykologinen evaluaatio, osa VII: epäusko

[​IMG]
Luovuttaminen on miehen osa.

[​IMG]
We all are lever-headed right now.

[​IMG]
Kappas kehveliä.

cHe äänestivät oikein. Mondo Owada on mustunut mies, Chihiro Fujisakin tappaja. Lähes kaikki olivat yhtä mieltä. Ainoastaan Ishimaru puolusti ystäväänsä, ja Monokuma kehottaa häntä pitämään varansa. Mondo on hiljaa, mutta Ishimaru on läpeensä murtunut ja epäuskoinen ainoan ystävänsä tempauksesta.

[​IMG]
Parempi soittaa Kenny Logginsille.

[​IMG]
Ishimarun hajoamisen psykologinen evaluaatio, osa VIII: käsittämättömyys

Koska murhaaja ei kykene puhumaan, Monokuma aloittaa melankolisen iltasatunsa kahdesta hyvin erilaisesta miehestä. Välittömän repeämisen vuoksi en voi pitää Monokuman kommenttia pikakelausmahdollisuudesta tyylirikkona. Neljännen seinämän särkeminen naurattaa epäsopivissa kohdissa, vaikka tämä kertomus kannattaa toki lukeakin.

[​IMG]
Mondo ryhtyi munkiksi.

[​IMG]
Brokeback Mountain!

[​IMG]
Tai tässä blogissa voi skrollata alaspäin, mutta miellän sellaisen urpoiluksi.

Olipa kerran nuori poika nimeltä Chihiro Fujisaki, joka kärsi pahasta alemmuuskompleksista heikkoutensa vuoksi. Hän ruokki heikkouttaan piileskelemällä siron nuoren tytön hahmossa. Se oli hänen pakotiensä, mutta ei kompleksi mihinkään väistynyt; se vain voimistui. Poika sätti itseään heikoksi. Tappoleikkiin jouduttuaan hän oli suurempiensa joukossa selviytymistaistelussa, jossa vahvin selviytyisi.

[​IMG]
Chihiro panosti Intelligenceen.

[​IMG]
Kykypisteiden jälleenallokointi ei pudonnut enää nollasta.

[​IMG]
”So now, I have to separate this chaff from the wheat.”

[​IMG]
Heikkoa on.

[​IMG]
Kuin ensimmäinen päivä ala-asteella.

Ja sitten tuli Monokuma nolostuttavien salaisuuksien kanssa, ja Chihiron salaisuus oli herkullinen. Meillä on täällä ristiinpukeutuva poika.

[​IMG]

[​IMG]

Chihiro ei voinut antaa tiedon levitä, sillä muuten suojakuori murtuisi ja kaikki päättyisi epätoivoon. Paljastusvaara muutti kuitenkin poikaa, sillä nyt hänen päämääränsä oli vahvistua ja hyväksyä itsensä, vaikka joku saisikin tietää liikaa. Ja niin hän päätti aloittaa kuntoilun, mutta tilaisuuksia annettiin vain yksi ja hän tarvitsi apua. Se tarkoitti sitä, että salaisuuden tuli paljastua.

[​IMG]
Mithrilpanssari tosin jäisi.

[​IMG]
Ja kiristämään rusettinsa.

[​IMG]
Pojat ovat tyhmiä.

Niin Mondo sai tietää, ja prätkäjengiläisenä tämä karski sälli kyllä pitäisi miehen lupauksensa vaikka mikä olisi. Chihiron apeassa mielessä Mondo oli vahvan miehen perikuva. Apua tältä suunnalta kyllä saisi. Kyoko arveleekin, että Mondo kantoi Chihiron ruumiin tyttöjen pukuhuoneeseen lupauksensa vuoksi, sillä poikien puolella raato olisi taatusti herättänyt epämiellyttäviä kysymyksiä. Siksi myös Mondo varasti Chihirolta käsikirjan.

[​IMG]
Sinä!

[​IMG]
Ma Cho Aniki.

[​IMG]
Naisten väliset lupaukset ovat ihan oma juttunsa.

Ishimarulta ihan räkä valuu ruumiinaukoista, kun ei hän ymmärrä karua lopputulosta. Mondo kertoo, ettei halunnut kenenkään saavan tietää hänen salaisuuttaan. Togami puuttuu Ishimarun inttämiseen, sillä toisten tuomitseminen omien normien mukaan on typerää. Kun tässä nyt kuitenkin ollaan lähellä asianomaisen kuolemaa, sama kai se Monokumalle on levittää Mondon synkkä salaisuus yleiseen tietoon.

[​IMG]
Ishimarun hajoamisen psykologinen evaluaatio, osa IX: pärskyttely

[​IMG]
Danganronpassa jos missä tieto lisää tuskaa.

[​IMG]
”The human race requires judgment!”

Mondo tappoi veljensä. Hän voi olla äärimmäinen prätkäjengipomo, mutta jokainen aloittaa jostakin. Jengiin Mondo pääsi syvästi kunnioittamansa isoveljensä Daiyan avulla. Muuta perhettä hänellä ei ollut ja hän aikoi seurata veljensä prätkänjälkiä kaikessa. Daiyan prätkäjengi paisui massiiviseksi ja Owadat olivat sen keulassa, pikkuveli isompansa varjossa. Eripura alkoi levitä muissa jengiläisissä, kun pikkuveljen kunnioitus muuttui lopulta kateudeksi, kun vielä jonakin päivänä isoveli olisi poissa.

[​IMG]
No nyt!

[​IMG]
Sietääkin tuommoisella hologrammilla.

[​IMG]
Heh Harley-Davidson.

[​IMG]
”Eat my dust, Mondo!”

Mondo halusi tulla veljeään vahvemmaksi ja tilaisuus tähän koitti Daiyan eläkejuhlassa, joka on vissiin joku juttu mopojengeissä. Hän haastoi veljensä katukisaan ja syöksyi vastaantulevien kaistalle retostelemaan. Daiya kiilasi rinnalle ja törmäsi rekkaan. Isoveli ei syyttänyt lopussa pikkuveljeä, ja niin Mondo sai perintönsä miesten välisenä lupauksena. Mondo ei paljastanut kohorteilleen totuutta eikä myöntänyt kenellekään heikkouttaan, joka onnettomuuden aiheutti. Lopulta pärinäposse kasvoi isoveljen murskaajan johdossa suuremmaksi kuin koskaan ja Daiyan maine meni, kun pikkuveli alkoi valehdella isoveljestään. Mondo halusi vain olla vahva, mutta tappoleikin alettua hän tajusi olevansa vain yksi heikoista.

[​IMG]
Maailma ei kestäisi.

[​IMG]
Isuzulta tuli sanomista.

[​IMG]
Honk honk.

[​IMG]
”Natural selection leaves the survivors stronger and better!”

[​IMG]
Lupasin nauhoittaa Salkkarit.

[​IMG]
Orwellilainen utopia tuhoutui.

[​IMG]
Vahvaa on.

[​IMG]
Kuin toinen päivä ala-asteella.

Ja sitten tuli Monokuma nolostuttavien salaisuuksien kanssa, ja Mondon salaisuus oli herkullinen. Meillä on täällä veljensä tappaja.

[​IMG]

[​IMG] 

Mondo kertoo, että jos jengiläiset olisivat saaneet tietää asiasta, se olisi ollut kaiken loppu. Oletan, että häntä oltaisiin retuutettu kettingin jatkeena valtatiellä kuin vihollisen raatoa hevosen perässä Troijan sodassa. Epätoivoinen teloitettava yrittää sanoa sitä murhasyyksi, sillä omituiset ajatukset täyttivät hänet viestiuhan jälkeen ja häntä alkoi ahdistaa pahanpäiväisesti.

[​IMG]
”Tunnel Snakes rule!”

[​IMG]
Tai se oli sappikivi.

Silloin Chihirokin hieroi tuttavuutta ja kertoi salaisuutensa murhayönä. Mondo ihmetteli ajankohtaa, mutta Chihiro halusi muuttua elettyään elämänsä valheessa. Nuo sanat viilsivät samassa tilanteessa olevaa Mondoa vähän liian syvältä ja kun Chihiro vielä kehui Mondoa vahvaksi niin prätkätyyppipä tulkitsi tämän siten, että hänenkin tulisi paljastaa oma salaisuutensa. Mondo kadehti niin paljon Chihiron voimaa muuttua, että kateus oli kuin toisinto Daiyan kateudesta. Chihiron kommentit tulkittiin pilkaksi ja jokin alkoi viettää pahasti Mondon pään sisällä. Hän alkoi raivota olevansa vahva ja muuta hän ei muistakaan ennen kuin heräsi verinen käsipaino kädessään.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

Mondo myöntää tappaneensa Chihiron ja näyttää katuvan peruuttamatonta tekoaan, kun on yhä yhtä heikko kuin ennenkin. Makoto yrittää ajatuksissaan ymmärtää murhaajan sielunmaisemaa, mutta Monokuma vain nauraa kunnolla, sillä niin paljon hän heistä piittaa. He kaikki ovat ihan samanlaisia, vailla toivoa. Tappaisivat toisensa tuollaisesta. Ishimaru ottaa kunnolla nokkiinsa pahan karhun puheista, mutta Monokuma ei pienestä värähdä, sillä on rangaistuksen aika. Ja Mondolle on varattu aivan erityinen teloitus. Ishimaru vielä itkee, mutta ei se mitään auta.

[​IMG]
Mondon pisteet kyllä murhastakin huolimatta ovat nousseet kirjoissani.

[​IMG]
Vain minä voin ladata aiemmat tallennukset, mutta ne eivät muuta skriptiä, so there.

[​IMG]
Eikö olekin hauskaa!

[​IMG]
Ishimarun hajoamisen psykologinen evaluaatio, osa X: luhistuminen

[​IMG]
Ei, ei vielä! Ei vielä!

[​IMG]
Ishimarun hajoamisen psykologinen evaluaatio, osa XI: lahoaminen

[​IMG]
Ajattele lapsia!

[​IMG]
Ishimarun hajoamisen psykologinen evaluaatio, osa XII: murskautuminen

Mondo ei kyennyt pitämään lupaustaan.

[​IMG]

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
…..................



MONDO OWADA, ÄÄRIMMÄINEN PRÄTKÄJENGIPOMO, ON KUOLLUT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti