perjantai 15. toukokuuta 2015

61 - Neljäs tuomio

Kun ironia on muksinut Togamia avokämmenellä kasseille, Monokuma muistuttaa äänestyksestä, jonka toopet olivat jo lähes unohtaneet. Kuka onkaan mustunut tällä kertaa?

[​IMG]
Ketä tässä nyt äänestäisi?

[​IMG]

[​IMG]
Jee?

cNo on itsemurha aika mustaa touhua kieltämättä. Monokuma vahvistaa Sakuran karun kohtalon, jos siitä yhä oli jollakulla epäilyksiä. Togamia kismittää miksi Aoi oli peitellyt tapahtunutta, sillä hehän olisivat mönkään mennessään kuolleet kaikki. Mutta juuri sitä Aoi halusikin, koska Sakuran kuolema on hänestä heidän kaikkien syytä ja heidän tulee sovittaa syntinsä, maksaa rikoksensa. Aoi olisi tapattanut meidät kaikki.

[​IMG]
Et oikeasti ole noin harmissasi.

[​IMG]
No kun myötähävetti.

[​IMG]
Well, shit.

[​IMG]
Sarjamurhaajakin on huolissaan!

[​IMG]
Jeesus vieköön.

[​IMG]
Sellaiseen runkoon mahtuu paljon.

On Aoilla syytöksilleen pohjaakin, sillä hän näyttää heille esimerkin Sakuran epätoivosta: hupihuoneen eteen jätetyn itsemurhaviestin. Siinä tilitetään melko yksiselitteisesti, että häneen kohdistunut väkivalta ei antanut vaihtoehtoja.

[​IMG]
Hiljaiseksi vetää.

Aoi muistelee, kun hän lähti sairastuvalta rymistelleen Sakuran perään ja rauhoitteli ystäväänsä satunnaisessa luokkahuoneessa. Sakura ei juurikaan kärsimyksestään välittänyt, kun Aoia satutettiin hänen takiaan ja nyt Sakuran ystävät ovat listimässä toisiaan. Aoi kertoo Sakuran tunteneen olevansa vastuussa ja keksineen ottaa yhteyttä Togamiin, Tokoon ja Hiroon, jotta voisi puhua heille. Aoi väitti vastaan, mutta Sakura piti kolmikkoa ystävinään, joihin uskoi.

[​IMG]
Hetken päästä yritän tappaa kaikki hihi.

[​IMG]
No nyt Sakuran ei tarvitse enää raivota. Tai tehdä yhtään mitään.

[​IMG]
Tapan itseni, jotta muiden ei tarvitse tappaa minua.

[​IMG]
Vastuussa ainakin proteiinin katoamisesta.

[​IMG]
Tulee ala-asteen leikki mieleen, jossa joku tyrkättiin maahan ja miljoona jonnea huusi että ”KASAAN!!!”

[​IMG]
The Day Is My Enemy

Tästä huolimatta nämä ystävät hyökkäsivät Sakuran kimppuun, vaikkakin Hiro pitää omaa osuuttaan silkkana väärinkäsityksenä. Aoi raivoaa, etteivät he edes yrittäneet kuunnella Sakuraa vaan hyökkäsivät välittömästi. Siksi Sakura ei odottanut vääjäämätöntä kuolemaansa vaan toteutti sen itse.

[​IMG]
”Monta kiloo nostit eilen vinopenaa?” ”No emmätiä.”

[​IMG]
Hiro on päässyt pälkähästä Lemuriassa aika usein näillä sanoilla.

Aoi oli paikalla näkemässä hupihuoneen haavoittuneen kolossin, joka pyysi kovasti proteiinia. Aoi kipaisi yläkertaan ja sillä välin Sakura telkesi itsensä sisään. Kemianluokassa Aoi tajusi, että myrkkyhyllyllä oli käyty, ja kun hän palasi hupihuoneen luokse, oli liian myöhäistä. Oviakkunan tuolla puolen ei liikkunut enää mikään.

[​IMG]
Onpas sotkua.

[​IMG]
Parempi kun et tiedä, mutta nythän tiedät.

[​IMG]
Proteiini koituu tuolla tahdilla kuolemaksi.

[​IMG]
Jonkun pitää joka luvussa.

Aoi ulisee meille Sakuran heikkouksista, sillä kyllä tuollainenkin klöntti tunsi kipua aivan kuten kaikki muutkin ja silti kaikki syyttivät Sakuraa, kun vain Aoi suojeli häntä. He murhasivat Sakuran eivätkä ansaitsisi elää. Oikeastaan kun tätä porukkaa tarkastelee niin täällä on kyllä osa sakista aikamoista paskasakkia, joiden kanssa ei hurjasti haluaisi olla tekemisissä. Paitsi niiden waifujen.

[​IMG]
Murtoluvuissa vähän kehno.

[​IMG]
Ei kuollut nurkassa.

[​IMG]
Jos tehdäänkin Monokumalle källi, että kaikki tappavatkin itsensä!

Aoin mukaan Sakura kuoli vihaten heitä kaikkia ja jatkaisi asiasta varmasti vielä kolme varttia, mutta Monokumalla on parempaakin tekemistä, kun taas jälkipyykissä kupataan ja vieläpä ihan väärillä jäljillä. Tuo kun oli vain Aoin omaa tulkintaa, sillä nallepa esittää meille Sakuran todellisen itsemurhaviestin. Se äskeinen oli rehtorimme oikeutettua käsialaa. Tämä alkaa olla liian julmaa.

[​IMG]
Sinua vain ärsyttää, kun et ratkaissutkaan mitään.

[​IMG]
Simultaanitulkkausta.

[​IMG]
Kuka meistä saa perinnön?!

[​IMG]
Olet sinä paska karhu.

Aoi suuttuu valehtelusta, mutta on ihan meidän oma vika, jos uskoimme aiempaa viestiä. Eihän siinä edes ollut Sakuran nimmaria! Makotokin ärähtää, ja Monokuma alkaa irvailla todisteiden väärentelystä. Se on kuulkaa sillä lailla, että tappelu käytiin täysin oppilaiden välillä ja olisi käyty siinäkin tapauksessa, jos Sakuran testamentti olisi päässyt levitykseen. Ei reksi näe tässä ongelmaa. Me olemme se ongelma.


[​IMG]
Eikä sinun tassunjälkeäsi.

[​IMG]
Mitä vikaa rinkirunkkauksessa?

[​IMG]
Ed Wood arvostaa.

Kyoko kysyy todellisen itsariviestin sisällöstä, jonka Monokuma kernaasti heille lukee ylen korskealla äänellään, kunhan on ensin tuuminut ääneen itsemurhaviestien merkitystä. Kauheaa haaskausta jättää viimeinen viesti luomakunnalle, kun tarina jää kesken.

[​IMG]
”Pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä.”

[​IMG]
Morgan Freemanin, BRIAN BLESSEDin ja Norio Wakamoton ristisiitos.

[​IMG]
Jumala.

Aoille osoitetussa viestissä Sakura kertoo syynsä koululaitoksen kaksoisrooliin, sillä henkilö Monokuman takana (ellei Monokuma ole itsensä takana) oli ottanut haltuunsa Ogamien ikiaikaisen – eli noin kolmesataavuotisen – dojon, jossa valtavat jääkaappipakastimet olivat nostelleet toisiaan. Suojellakseen perheensä testosteronitemppeliä Sakuran oli pelattava pahiksen pussiin ja siinä hän myöntää suurimman heikkoutensa. Hänestä haluttiin Hope’s Peakin ensimmäinen murhaaja, jotta leikki lähtisi varmasti käyntiin, mutta Sayakan temppua kukaan ei varmasti odottanut, joten Sakuran käskettiin odotella. Aika kului ja Sakura tutustui heihin kaikkiin, etenkin Aoiin, ja hänen mielensä muuttui, kun hän näki muiden yrittävän elää epätoivosta huolimatta. Sakura näki pahimman virheensä eikä halunnut pettää ystäviään.

[​IMG]
Sakuran perhe olisikin melkoinen näky.

[​IMG]
Kaikki ei-ystävät sitten petät.

Makoto tajuaa Sakuran palopuheen liikuntasalin kaksintaistelussa ja Monokumalla on luvattoman hauskaa, kun senpä takia hän julkisti Sakuran salaisuuden, jotta kaikki vihaisivat vakoojaa. Tämä jos mikä on ironiaa tai mitä nyt onkaan! Ainakin karhulla on kivaa.

[​IMG]
Melkoinen temppu kyllä.

[​IMG]
Ei se nyt niin tarkkaa ole. 

Sakura kirjoitti ymmärtäneensä kyllä vihan häntä kohtaan ja hyväksyvänsä mahdolliset hyökkäykset, mutta se ei riitä, sillä hän näki paljastuksen vaikutukset. Kaikki epäilivät taas toisiaan ja joku olisi kuollut. Siksi Sakura päätti totella karvaista herraansa ja tappaa jonkun. Itsensä. Sitten dojo olisi turvassa ja muiden tappovimma laantuisi. Sakura uhrasi itsensä pelastaakseen kaikki muut, kallisarvoisimmat ystävänsä.

[​IMG]
Polveni ovat tässä asennossa jumissa, joten voitte puukottaa selkään.

[​IMG]
So it begins.

[​IMG]
And ends… in fire.

[​IMG]
Vieläkin olet samalla rivillä.

[​IMG]
Ja tämä kaikki tosiaankin mahtuu yhdelle aaneloselle noin väljästi.

Aoi tajuaa, ettei Sakura vihannutkaan muita vaan halusi vain suojella heitä. Kyoko lisää, ettei Sakura kuollut heikkona vaan liiankin vahvana. Kuka muu meistä muka oikeasti surmaisi itsensä muiden vuoksi? Mutta kuolinviesti ei pääty tähän. Taitaa paperilla olla vielä tilaa. Viestinsä lopussa Sakura pyytää Aoilta anteeksi. Hän ei kertonut ystävälleen tästä, koska tämä olisi yrittänyt pysäyttää hänet. Suru sikseen (tosin Sakura kääntyisi haudassaan, jos näkisi Aoin vuolaat kyynelehtimiset, nyyhkysamplea tuli melkoisella tykityksellä), sillä Sakura on valintansa tehnyt ja loput hän jättää valitettavasti ystävänsä kontolle. Hän halusi edes Aoin ymmärtävän aikeensa, kun ei pitänyt missään vaiheessa tätä vihollisenaan. Aoille hän antaa ohjeen: selviydy. Sama pätee kyllä meihin muihinkin.

[​IMG]
Hyvä tässä vaiheessa tajuta.

[​IMG]
Limit Breakit käytössä.

[​IMG]
Vai että nopea?!

[​IMG]
Kuka selviytyy, kuka ei.

Aoi alkaa vollottaa viestistä, kun ei ymmärtänytkään Sakuran tuntemuksia. Monokuma pitää tätä kaikkea niin kovin hauskana, sillä Sakuran temppuilu jäi tyystin merkityksettömäksi. Hän uhrasi itsensä, jotta muut eivät tappaisi toisiaan, mutta toisinhan siinä taas melkein kävi. Sakuran kuolemalla ei ollut pointtia ja voisi jopa sanoa, että Sakuran kuoleman takia he kaikki melkein kuolivat. Syytetään siis kaikki Sakuraa, eikö vain?!

[​IMG]
That is why you fail.

[​IMG]
Se oli silkka vahinko.

[​IMG]
Tyhmä itäeurooppalainen kuulantyöntäjälortto hyh haudalle syljen yäk.

Monokuma on aloittamassa jo seuraavasta uhrista – hetkinen nyt, mitäs kummaa?? – kun Makoto suuttuu, etteivät he syytä ketään. Ei Sakuran kuolema ollut haaskausta, sillä nythän he taas muistavat puhaltaa yhteen hiileen Monokuman musertamiseksi. Hirokin innostuu, kun Aoiakaan ei voi syyttää. Monokuma on häkeltynyt. Mitä paskaa nyt taas? Ei tämän näin pitänyt mennä, sillä tappoleikkihän käydään vain heidän välillä. He ovat toistensa vihollisia, kuten on tullut jo nähtyä.

[​IMG]
Paitsi Monokumaa.

[​IMG]
Lemuria opettaa puhumaan joskus fiksuja.

[​IMG]
Hah hah sinulle!

[​IMG]
Haluaisin unohtaa. 

Ympäriinsä riepoteltu Togami asettuu Monokuman kannalle ja nallepa jo ilahtuu, kunnes Togami pudottaa todellisen pommin. Häntä ei enää huvita leikkiä. Sakuran ja Aoin perseilyn vuoksi touhusta meni maku ja nyt ketään muutakaan ei näytä enää pelottavan se kamala jama, johon he ovat joutuneet. Koska jännitystä ei enää ole, Togami jättäytyy leikistä ja suuntaa katseensa vastedes kohti tahoa, joka luulee kykenevänsä ohjailemaan häntä. Hän ei ole pahemmin liikuttunut jälkipyykin teinidraamasta, jos Makoto sitä epäilee. Läpeensä ihastunut Genocide Jill lupaa seurata Isäntäänsä kaikkialle. Jos koulun kaksi todennäköisintä tappajaehdokasta todellakin keskittyy tuhoamaan Monokuman valtakoneiston, pelin loppupuolisko menee äärimmäisen mielenkiintoiseksi! Ja vaikka Togami onkin paska ja ihan tyhmä jätkä, hänen pisteensä nousivat juuri kohisten.

[​IMG]
Kuulostaa showpainilta.

[​IMG]
I salute you, good ser.

[​IMG]
Togami tukee vain jalkapallomanageripelejä.

[​IMG]
Juonenkäänteitä, olet varmasti kuullut joskus niistä.

[​IMG]
Mutta kuka ohjaa ohjaajia?

[​IMG]
Myönnä pois.

[​IMG]
Ei Togami pääse ikinä eroon likkaystävästään.

Kun Kyoko irvailee, että taisi Sakuran kuolemalla sittenkin olla jokin tarkoitus, pahastunut Monokuma aikoo silti pitää hauskaa. Paskat jostain selkäänpuukottajaköntyksestä – on seuraavan teloituksen aika! Mitä helvettiä? Kuka meistä muka on nyt pölkyllä? Jillin mukaan Sakura on teknisesti tappaja, jota ei enää toistamiseen tapeta, ja Aoi kauhistelee jo vetävänsä viimeisiä henkäyksiään, mutta Monokumalla on ihan oma suunnitelmansa, johon hän näki niin kovasti vaivaa. Tänään tapetaan aivan erityinen vieras.

[​IMG]
Oliko Sakuran elämällä sitten tarkoitusta?

[​IMG]
En osannut odottaa.

[​IMG]
Killer Is Dead

[​IMG]
En arvostaisi.

[​IMG]
Joku julkkisvierailija?

Mutta kuka? Pelissä on esiintynyt vain viisitoista oppilasta ja Monokuma. Sattumanvaraisesti joku meistä, jolla on rumimmat kuteet ja pisin naama? Joku ulkopuolinenko? Joku –

[​IMG]
Oh screw you.

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
….................. 



ALTER EGO, ÄÄRIMMÄINEN TEKOÄLY, ON TUHOTTU. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti