perjantai 15. toukokuuta 2015

55 - Luku 4, Deadly Life, osa 1



[​IMG]

Monokuman ilmoitus sinetöi Sakuran kohtalon. Aoi astuu seuraamme järkyttymään, mutta kokoaa itsensä vaivoin sen verran, että käy hakemassa muut paikalle. Muut ja murhaajan. Makoto jää sillä välin tuijottamaan levollisesti istuskelevaa ruumista, jota Kyoko on alkanut tutkia. Koska Makotolta sumentuu aina näissä tilanteissa ajantaju, voinee todeta, että määrittelemättömän ajan kuluttua kaikki muutkin ja murhaaja saapuvat paikalle. Hiro hämmästyy Sakuran kohtalosta, mutta Genocide Jill ja Togami reagoivat että jaahas. Tunteetonta porukkaa jäljellä.

[​IMG]
Hys, Sakura meditoi.

[​IMG]
That’s heavy.

[​IMG]
Taasko olet halauksen tarpeessa?

[​IMG]
Aivan kuin minä tentissä.

[​IMG]
Sinä seuraavaksi.

[​IMG]
Hienoa työtä teit.

Togami ei ehdi aloittaa syyttelyään muuten kuin toteamalla murhaajan olevan heidän keskuudessaan, kun Aoi pamauttaa, ettei tässä tarvitse mitään tutkia. Sakuran tappaja on joko Hiro, Togami tai Toko, sillä he vihasivat Sakuraa. Monokuma katsoo asiakseen tupsahtaa olevaisuuteen irvailemaan Aoin raivoamiselle ja jakamaan Monokuma-kansion siinä sivussa.

[​IMG]
Tai he kaikki tekivät yhteistyötä!

[​IMG]
Voidaan se teloituskin hoitaa pois alta.

[​IMG]
Etkö ole Dragon Ballia katsonut?

Makoto saa hyvän tilaisuuden syyttää Monokumaa murhasta, sillä hänhän oli nähnyt tappelun liikuntasalissa ja kenties täällä oli käyty katkera uusintamatsi. Nalle kiistää kaiken, sillä sehän oli menneen talven lumia. Asialla ei ole enää merkitystä ja se on ihan hyväkin seikka se, koska Sakura olisi ollut melkoinen mölli nujerrettavaksi. Siksipä rehtori on mustuneelle kiitoksen velkaa. Takaisinmaksu suoritettaneen teloituksen merkeissä, kun tämä leikki on nyt vähän tämmöistä. Sitä ennen heidän kannattaisi selvittää syypää.

[​IMG]
Harmiharmiharmi ja voihan nenä.

[​IMG]
Palkinto ei varmaan ole pääsy pois täältä.

Maaninen tavaramerkkinauru jää kaikumaan, kun me muut jäämme käsittelemään tapahtunutta. Togami ei edes peittele iloaan, kun kätyristä päästiin eroon. Ei hänelle kannata asiasta vihoitella vaan sille murhaajalle. Olisipa ironista, jos Togami toden totta olisikin murhaaja. Suoraan sanottuna olisin erittäin hämmästynyt, jos se olisi joku muu. Togami ottaa puheeksi tämänkertaisen ruumisvartion, jonka ensimmäiseksi puoliskoksi Aoi suostuu viipymättä. Kyokon pomomassimiesjohtajaherra nimittää mahtikäskyllä aisapariksi, sillä tyttö on ollut Togamille piikki lihassa. Nyt pikkuneiti voi olla ihan hiljaa ja seurata sivusta. Kyoko ei protestoi. Ehkä hänkin tajusi, että Togamin käytös tekee äijästä kertaheitolla epäilyttävän. Kun yhtälöstä poistetaan vapaasti liikkuva megaetsivätär, tuskinpa Makotokaan hoksaa kaikkia johtolankoja.

[​IMG]
Olet myös iloinen tapostasi.

[​IMG]
Nainen hiljaa.

Aoikin haluaa päsmäröidä, sillä hän vaatii, etteivät Hiro, Togami ja Toko saa astua rikospaikalle, sillä joku heistä on murhaaja. Togami pitää käskyä typeränä, sillä tokihan heilläkin on oikeus tutkia. Tässä on heidän kaikkien henki kyseessä. Aoia ei kiinnosta. Nyrkki heilahtaa muussa tapauksessa. Togami ehdottaa kompromissia, joka on kyllä hänen kannaltaan liiankin suotuisa, sillä entäpä jos vain hänelle myönnetään tästä kolmikosta erivapaus rikospaikalle? Genocide Jill ja Hiro kun ovat muutenkin turhakkeita. Jillille koko seikka on täysin samantekevä eikä Hirollakaan ole mitään piiloteltavaa. Aoi vielä kitisee asiasta, mutta Kyoko ylipuhuu hänet jo ihan Sakuran muiston kunnioittamiseksi. Kunhan Togami pidättäytyy ruumiin kopeloinnilta niin kaikki on jos ei hyvin niin kohtalaisesti ainakin.

[​IMG]
Käsillään voi kyllä kävellä.

[​IMG]
Ja peitellä rötöksemme.

[​IMG]
Tuon haluaisin nähdä.

[​IMG]
Yäk.

[​IMG]
Kun on asunut Lemuriassa, ei välitä enää mistään.

[​IMG]
Vähän vain koskettelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti