perjantai 15. toukokuuta 2015

35 - Luku 3, Daily Life, osa 6

Se on vain pintanaarmu. On hyvin odottamatonta nähdä Celeste tällaisessa jamassa. Ajatella, tämä nirppanokkakin on haavoittuvainen. Kyllähän tässä väkisinkin tuntee pientä huolta – jos ei ihan täysin Celesten kannalta niin kaiken muun. Mitä ihmettä täällä taas tapahtuu? Lattialla lojuu hölmönnäköinen puinen sarjakuvavasara (ihan varmasti nyysitty kuvisluokan tarvikehuoneen seinältä!), jolla on hölmönkuuloinen nimi: oikeusvasara 1. Celeste kertoo väistäneensä sen iskua ja kaatuneensa sen seurauksena, joten kasvokolhu voidaan laskea hänen kuntoilemattomuutensa piikkiin.

[​IMG]
Stop! Justicetime.

[​IMG]
Sen siitä saa, kun jää huijaamisesta kiinni.

Celeste ei osaa kuvailla kuka hänen kimppuunsa kävi, kun kyseessä on totisesti perin merkillinen henkilö. Aoi ryntää paikalle ennen kuin hän ehtii kertoa lisää. Aoi oli löytänyt Sakuran, joka hämmästelee tapahtunutta ja pyytää uhrilta seikkaperäistä selontekoa. Celeste kertoo heränneensä vähän ennen seitsemää ja kuljeskelleensa ykköskerroksen käytävillä, jossa hän näki merkillisen miehen, jota lähti sankarillisesti salaa jäljittämään. Reitti vei hupihuoneeseen, jonka ovenraosta Celeste kurkisti, jäi kiinni ja sai melkein vasarasta. Hän arvioi attentaatin tapahtuneen vähän yli seitsemältä eli noin tunti sitten, kun Makoto, Aoi, Sakura ja Kyoko odottelivat muita ruokasalissa. Hento Celeste menetti tajuntansa noin tunniksi, mutta teki sitä ennen hänelle jotain varsin epäluonteenomaista eli aneli lattialla henkensä edestä. Hitto, tämä olisi pitänyt nähdä livenä. Celeste pitää kuitenkin nöyrtymistään elinehtona ja vaihtaa puheenaihetta, sillä merkillinen henkilö on yhä karkuteillä ja on melkoinen uhka.

[​IMG]
Celeste on tarkalla tuulella.

[​IMG]
Ei kaikilla ollut nälkä.

[​IMG]
Sopeutumista tämäkin.

Hifumin kannalta. Hifumi oli hupihuoneessa myös, kun Celeste saapui paikalle. Ja raahattiin pois, kun Celeste päätyi lattialle. Aoi pyytää Celesteltä pahiksen tuntomerkkejä, mutta uhri ei edes ala selitellä, kun hänellä on selvää todistusaineistoakin: Hifumin digikamera, joka sisältää valokuvan. Celeste pyytää heitä olemaan järkyttymättä.

[​IMG]
Celestenkin raahaaminen olisi kai ollut liian työlästä.

[​IMG]
Antipaparazzi.

[​IMG]
Ihan jo sydän pysähtyi.

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
…..................

[​IMG]
”Freedom is the right of all sentient beings.”

Makoto on hämmästynyt, minä en niinkään, sillä muovirobo näkyi luvun esittelykuvassa ja yhdistin pisteet. Huvittuneesti otin kyllä yllätyksen vastaan, ei siinä mitään! Kysymyksiä herää väkisinkin, päällimmäisenä ah niin tuttu …mitä helvettiä täällä taas tapahtuu?! Oikeastaan muuta järkevää tässä vaiheessa ei kannata kysyäkään, kun tilanne on päällä. Celeste oli kyllä oikeassa sen suhteen, että kyseessä on merkillinen heppu.

[​IMG]
Teknisesti ottaen mecha.

Sakura arvelee jonkun pukeutuneen robopukuun kätkeäkseen henkilöllisyytensä. Oma villi teoriani on Alter Egolla toimiva autonominen konstruktio, jonka joku meistä sai jotenkin aikaiseksi. Koska tapahtuneesta on kulunut jo tunti, he päättävät pitää kiirettä. Celeste kertoo peltipurkin retuuttaneen Hifumia vasemmalle, joka johtaisi portaikkoon ja sieltä alakertaan. Aoi muistaa Kyokon olevan toisessa kerroksessa ja Makotokin tajuaa, ettei Kyokoa ole nyt paikan päällä. Entä jos Kyoko on sattunut decepticonin tielle?

[​IMG]
Robotti ei koskaan tiennyt mikä siihen osui.

He siirtyvät käytävälle, jossa porukan koko kasvaa, sillä vauhtikaksikko Togami ja murha-Jill ihmettelevät mitä he touhuavat. Togami oli kuullut metakkaa ja tullut paikalle Jillin stalkatessa perässä. Muut kertovat Hifumin ja Kyokon olevan kateissa eivätkä ehdi selittää sen tarkemmin. Togami kiinnostuu, sillä viimeinkin jotain mielenkiintoista on meneillään. Aoin nimenhuuto ei herätä vastakaikua paitsi ehkä akustiikassa. Sakuran korvien pingottuneet steroidilihakset sentään poimivat jotain, joka kumpuaa kirjastolta.

[​IMG]
Fuzzi on nyt kuumaa.

[​IMG]
Piilosta leikitään.

[​IMG]
Sieltähän kirjat tulevat.

He juoksevat kerroksen alas ja käytävän poikki ovelle ja

[​IMG]

[​IMG]

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
…..................
Strrrrrrrrrrike two!

[​IMG]

HIFUMI YAMADA ON HAAVOITTUNUT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti