perjantai 15. toukokuuta 2015

37 - Luku 3, Daily Life, osa 8

Vielä ei ole aika surra sympaattista Hifumia tai juhlia tyhmän läskin poistumista, vaikka mieli tekisi kommentoida ja spekuloida. Deadly Life ei ole vielä alkanut. Tilanne on yhä käynnissä, kun kolme tyyppiä on kateissa ja toiset kolme jahtaavat vasarafetisistiä. Sikäli kuin tiedän, me kaikki voimme kuolla koska tahansa.

Aoi kauhistuu murskakalloisesta ruumiista pahemmin kuin Celeste, vaikka koleampi tyttökään ei voinut millään odottaa tällaista. Aoi ei voi uskoa Hifumin kuolleen, mutta Monokuma ilmoittaa monitorissa kaikille ruumiin löytyneen. Heitähän on täällä kolme todistamassa. Makotokin vasta hiljalleen tajuaa, että joku tästä laumasta on riistänyt toiselta hengen. Taas.

[​IMG]
Saako halata?

[​IMG]
Celestestä yhtä yllättävää kuin väärässä ollut säätiedotus.

[​IMG]
Hifumi vain tuulettelee aivojaan.

[​IMG]
Näin pääsi käymään.

Heidän silmäparinsa valuvat ruumiskukkulan viereen. Siinä lojuu vasara eikä ihan mikä tahansa työkalu vaan oikeusvasara 3. Se laakista tappava. Celestestä on nyt aivan varmaa, että Robo Justice tai henkilö kostyymin sisällä on syyllinen. Makoto näkee tässä kuitenkin erittäin suuren ongelman. Miten helvetissä tappaja pääsi kolmoskerroksesta ykköskerrokseen heidän kaikkien ohi? Se jää nähtävästi, sillä muille tulee ehdottomasti kertoa. Aoi on sen verran pahasti poissa tolaltaan, että Celeste jää pitämään hänestä huolta.

[​IMG]
Stop! Triplejusticetime.

[​IMG]
Entä jos nuo ovat maatuskarobotteja?

[​IMG]
Tälle on parasta selvitä mielen räjäyttävä ratkaisu.

[​IMG]
Saako yhä halata?

Itsevarmaa teeskentelevä Makoto sen sijaan rymistelee kolmanteen kerrokseen muistellen metsästäjien puheita. Robo Justice kolisteli tiettävästi ihan kerroksen perälle, mutta en malta olla kurkistamatta kuvisluokan tarvikevarastoon. Ei siellä tarvitse käydä, mutta olin aivan oikeassa: seinältä puuttuu puuvasaroita.

[​IMG]
Noitahan on ainakin kolme kateissa.

Käytävän äärimmäisessä päässä on tiedelabra. Sen valtavassa pääkammiossa ei ole ihme kyllä yhtään ketään, mutta Makoto ei malta olla kurkistamatta formaldehydihöyryiseen tarvikehuoneeseen. Se on hirveän kamala virhe, sillä

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

.
..

….
…..
…...
…....
….....
….......
….........
….............
…..................
Strrrrrrrike extrrrrrra rrrrrrrrrounddddddddd!!!!!

[​IMG]


…and you’re out, too.


[​IMG]

KIYOTAKA ISHIMARU, ÄÄRIMMÄINEN MORAALIKOMPASSI, ON KUOLLUT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti